--> -->

Burcă pune lacătul la Săftica! Ce a decis

Dinamo a trecut cu bine de etapa de debut în Liga 2, 1-0 cu Progresul Spartac, iar de mâine va pregăti runda secundă, cu Oțelul Galați, programată marți, 16 august.

Mai mult ca sigur, meciul cu Oțelul se va desfășura pe stadionul din Ștefan cel Mare. Dorința ”câinilor” de a juca pe arena „Arcul de Triumf” trebuie să mai aștepte, gazonul este schimbat la acea locație.

Roș-albii se vor duela mai departe cu fosta campioană din 2011, antrenată de Dorinel Munteanu, fost tehnician al bucureștenilor în urmă cu 9 ani. Ovidiu Burcă mai așteaptă întăriri pentru acest joc, cel puțin două transferuri, fotbaliști ce-ar urma să vină din străinătate.

Program spartan la Dinamo

Așa cum a precizat încă după etapa inaugurală, Burcă vrea să pună la punct propria echipă cu pregătirea fizică, mai ales că formația sa a arătat carențe uriașe. Vineri dimineață a fost antrenament de refacere, sâmbătă antrenament normal, astăzi le-a dat liber jucătorilor săi. Greul reîncepe de luni.

Tehnicianul dinamovist nu-i va menaja deloc pe elevii săi. Conform informațiilor GSP, fotbaliștii nu vor mai avea liber până la meci. Ba, mai mult, vor sta din nou patru zile în cantonament la Săftica, înaintea duelului cu Oțelul Galați.

Mese servite în grup

În tot acest răstimp, Dinamo va avea și câte două ședințe de pregătire zilnice, pe lângă zilele cu un singur antrenament. Apoi, de sâmbătă, ”câinii” vor rămâne cantonați la Săftica pentru a pregăti meciul cu dunărenii.

Și un alt detaliu pe care Ovidiu Burcă l-a cerut la echipă, mai ales că a spus-o în mai multe rânduri că vrea să sudeze relațiile din interiorul lotului. După ce i-a strâns pe jucători, la Clinceni, pentru a merge să salute galeria după 1-0 cu Progresul Spartac, antrenorul a decis ca mesele de la Săftica să fie servite în grup, apoi jucătorii pot pleca spre casele lor.

Burcă vrea să controleze întreaga situație a elevilor săi, a spus-o clar: ”Vreau să știu ce am de făcut pe termen scurt, să știu tot ceea ce pot ei, pentru a nu fi rău, ci bine, pe termen lung”.

Citește și

Până când va fi compensată benzina cu 50 de bani. Anunț oficial