--> -->

Burcă, nervos: ”Fotbalul te pedepsește. Răbdare!”

Dinamo a pierdut un nou meci în Liga 2, 1-2 în deplasarea de la Buzău. Ovidiu Burcă, antrenorul ”câinilor”, a analizat prestația echipei sale, după al 5-lea eșec în 7 partide. Practic, a avut un discurs a la Flavius Stoican la startul lui 2022!

Antrenorul alb-roșiilor acuză ratările uriașe ale elevilor săi pentru acest nou eșec din Liga 2.

”Poate nu meritam mai mult”

”Au fost câteva momente psihologice. La ocaziile pe care le-am avut în prima repriză, puteam să facem 2-0 sau 3-0. Să ai atâtea ocazii, să ajungi acolo atât de ușor și să ratezi de maniera asta, poate că nu meritam mai mult. Din păcate, continuăm să pierdem puncte și asta e cel mai dureros pentru mine.

Să creezi ocazii cu atât de multă ușurință și să nu le fructifici… fotbalul te pedepsește. Ce ne lipsește? Puțină luciditate, puțină concentrare poate. În ultimii metri de teren, jucătorul trebuie să ia decizii, să fie lucid, stăpân pe el, asta lipsește. Ce să zic?

Iar să zic că echipa arată bine? Da, arătăm din ce în ce mai bine, dar echipa nu adună puncte și e dureros. De fiecare dată jucăm bine, controlăm bine jocul cu minge și fără minge, creștem intensitatea jocului, creștem ritmul. Din păcate, ratezi în halul ăsta!”, a declarat Burcă potrivit digisport.ro.

Cine mai are răbdare?

La fel ca la precedentele partidei, Burcă îndeamnă la răbdare pentru ca echipa rezultatele pozitive să apară.

”E binevenită pauza, sper să mai reglăm și să mai schimbăm ceva, să venim cu ceva nou în metodele și mijloacele de pregătire și poate reușim, în primul rând, să înscriem și să nu luăm gol, pentru că, de fiecare dată, luăm un gol mai mult decât adversarul, asta e o altă problemă pe care trebuie să o rezolvăm.

După fiecare interviu am zis că facem o echipă competitivă. Ne batem de la egal la egal cu echipe care au bugete mari, au avut timp, au adus jucători și au un lot extraordinar. Trebuie să vedem și lucrurile astea și să avem răbdare. Din păcate, știți cum e la Dinamo, lumea nu are răbdare”, a mai precizat tehnicianul.

Citește și

Dan Negru: ”Să nu-i mai ironizăm pe cei care stau la coadă la Catedrala Iașiului”