--> -->

Burcă la început de an: ”Asta vă urez”. Programul echipei

Dinamo încheie 2022 la două puncte de locurile de play-off, când mai sunt de disputat trei etape în 2023 din sezonul regulat. Dar situația este neagră pentru gruparea din Ștefan cel Mare.

S-a încheiat un an de uitat

Invalidarea noului plan de reorganizare modificat de către instanță nu este singura lovitură recepționată de roș-albi în tentativa renașterii și a revenirii în Liga 1.

Transferurile sunt din nou blocate, printr-o decizie oficială a FIFA, detaliu ce pune o piedică uriașă grupării!

Apoi, joi, pe 22 decembrie, Tribunalul a decis că Dorin Șerdean a câștigat procesul cu Dinamo, astfel că trebuie să recapete o funcție în conducerea clubului începând cu noul an. De asemenea, Șerdean va recupera de la alb-roșii suma de 16.185 lei, plus penalizări. Decizia e definitivă.

Dinamo se reunește pe 9 ianuarie, la Săftica

Echipa dinamovistă se reunește pe 9 ianuarie 2023 și va începe antrenamentele în propria bază de la Săftica. Staff-ul tehnic al bucureștenilor nu a luat în calcul niciun cantonament montan sau extern în perioada precompetițională.

Vor fi ședințe de pregătire la Săftica, apoi amicale în zonă. Liga 2 se reia târziu, în ultimele zile de februarie.

”Puteam să iau în calcul să facem la munte undeva unde am fi avut un teren bun, să facem cu mingea.

S-au schimbat metodele de antrenament, nu mai este vremea să alergăm pe dealuri, facem preponderent cu mingea. Mai ales că va fi o perioadă lungă până la reluarea partidelor oficiale”, a comentat Burcă.

”Sper să fim mai mulți”

Tehnicianul a dorit să înregistreze un mesaj pentru suflarea dinamovistă, în cantonamentul de la Săftica, înaintea plecării în vacanță:

”Dragi dinamoviști, vă urez la mulți ani, multă sănătate, un An Nou plin de realizări și să dea Dumnezeu ca în 2023 să ne realizăm obiectivele pe care ni le propunem. Și sper să fim la fel de uniți ca în ultimele luni, dar să fim mai mulți”.

Citește și

FOTO Simona Halep, strălucitoare de Revelion. Look impecabil: ”Arată-mi soarele, te rog”