--> -->

Burcă, sub presiune: ce mesaje a primit!

Ovidiu Burcă a început să fie criticat vehement de către suporterii lui Dinamo, după două eșecuri în patru zile, fanii cer demisii și înjură jucătorii în mediul online.

Antrenorul solicită timp: ”Nu pot să repar eu toată mizeria făcută în ultimii doi ani”.

Suporterii dezlănțuiți pe net

Viitorul Pandurii Târgu Jiu era în coada clasamentului, zero puncte, zero goluri, până la duelul cu roș-albii, când elevii lui Ovidiu au oferit o nouă prestație penibilă, oltenii impunându-se cu 2-0.

Rezultatul, coroborat cu 1-3 „acasă” la Clinceni cu Oțelul Galați, a readus un val de critici, de apostrofări, de jigniri, alături de jucători și de conducere fiind luat în colimator și antrenorul de 42 de ani.

Tot mai mulți fani în mediul online solicită demisia lui Burcă, venit de o lună la conducerea echipei, spre finalul pregătirii de vară! Suporterii nu mai au pic de răbdare, sunt enervați la culme și de discursul lui Ovidiu, dar conducerea este alături de antrenorul numit de noul administrator special, Vlad Iacob.

Ce a spus Burcă: ”Nu pot eu să repar mizeria”

”Nu mi-a fost frică să-i introduc pe nou-veniții Ghezali și Bena, pentru că trebuie să scurtez timpul de integrare.

Cu cât prelungeam, cu atât lungeam niște lucruri. Sunt jucători care aduc plusuri, dar trebuie să lucrăm la adaptare, la ce înseamnă Dinamo. Cred că mai sunt discuții pentru doi jucători, care vor veni zilele viitoare, sper să ajungă cât mai repede, să îi integrăm cât mai repede. E de lucrat în toate compartimentele.

Nu pot eu să repar toată mizeria făcută în ultimii doi ani. Asta e, mi-am asumat. Știu că vor veni specialiști care vor spune alte lucruri, dar eu am nevoie de șase-opt săptămâni ca să formez o echipă care să joace de o anumită manieră.

Sunt convins că vom reuși, am nevoie de puțin timp, au venit și jucători, au rămas cei care au caracter. Ca să faci o echipă e nevoie să treci și prin astfel de momente, trebuie să învățăm să pierdem, chiar dacă sună ciudat. Sunt mâhnit că pierd, dar am văzut și foarte multe lucruri bune, am văzut potențial”, a reacționat Burcă.

Citește și

Marcel Ciolacu: ”Liberalii s-au ascuns pe la Sinaia și au făcut strategie”