--> -->

Burcă îl atenționează pe un jucător: ”Să iasă din depresie”

Dinamo nu are în acest moment un lot cu care să atace, începând din 6 august, revenirea în Liga 1, după ce a retrogradat, în premieră, în al 74-lea an al existenței sale.

Ovidiu Burcă nu poate beneficia, momentan, de serviciile a doi jucători, care sunt sub contract cu Dinamo.

Este vorba de fundașul Marco Ehmann și mijlocașul Antoni Ivanov. Ultimul are o situație specială. Se pregătește cu echipa, dar refuză să joace în amicale!

Și ieri, la Popești Leordeni, a fost în lot, dar nu a jucat deloc. Bulgarul încă speră să se transfere în Liga 1 sau în străinătate.

Ce vrea Burcă

”Ehamnn și-a exprimat dorința de nu a mai continua alături de noi. Nu țin pe nimeni cu forța. Vreau jucători care să dea 100% pentru tricoul lui Dinamo. A spus că nu mai vrea să rămână alături de noi și este un subiect închis. Rămâne să se înțeleagă cu conducerea în privința rezilierii”, a declarat Burcă la Realitatea Sportivă.

Antoni Ivanov a refuzat să mai joace în partidele amicale la Dinamo, așa cum v-am anunțat în mai multe situații. Cu toate că mijlocașul de 26 de ani s-a pregătit la Săftica în fiecare zi a ultimelor săptămâni, el nu vrea să mai evolueze în meciurile de verificare până când nu se lămurește situația sa și a clubului.

Conform ultimelor informații, Ehmann a ajuns la un acord cu Dinamo privind rezilierea contractului, fundașul va semna curând cu o altă formație din România.

Ce variante are Ivanov

”Am stat de vorbă cu Ivanov, îl înțeleg, e un jucător care are anumite aspirații. Are două variante: să rămână sau să existe un club care achite pentru el 50.000 de euro. Atunci, cei din conducere îi vor da drumul să plece.

El face parte din lotul nostru, l-am găsit dezamăgit, așa cum i-am găsit pe toți cei care au retrogradat anul trecut. Dar trebuie să iasă din depresie și să se reorienteze la fotbal”, a precizat Burcă.

39 de meciuri are Ehmann pentru Dinamo în Liga 1.

1 gol și 1 pasă decisivă a reușit Ivanov la Dinamo sezonul trecut, în 12 apariții. El a venit în ianuarie, de la CSU Craiova. Dinamo trebuie să îi achite Craiovei 50 000 de euro în schimbul transferului.

Citește și

Virgil Musta: ”Un număr foarte mare de cazuri”. Ce spune despre vaccinare