--> -->

Burcă îi dă replica lui Lazăr: ”Asta fac când sesizez așa ceva”

Dinamo a învins-o pe Unirea Slobozia, scor 1-0, în runda cu numărul 8 din Liga 2. Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenorul ”câinilor”, a explicat de ce Valentin Lazăr (33 de ani) a fost exclus din lot.

Valentin Lazăr nu a fost inclus nici pe foaia de joc pentru partida de la Giurgiu. De fapt, mijlocașul a fost scos din lot pentru acest duel, staff-ul tehnic va decide în zilele următoare dacă va face deplasarea în Ardeal, pentru întâlnirea cu Minaur Baia Mare.

Fotbalistul de 33 de ani a ripostat la adresa antrenorului dinamovist. Ovidiu Burcă nu l-a menajat deloc pe jucătorul pe care, la un moment dat, l-a pus și căpitanul echipei.

Ovidiu Burcă: ”Nu fac rabat de la principii”

”Lazăr nu a fost în lot fiindcă nu a avut o atitudine profesionistă. Eu nu stau la discuții… Interesul echipei este mereu pe primul loc pentru mine, nu se negociază!

Sunt aici, la Dinamo, să iau decizii. Când sesizez că autoritatea mea e știrbită trebuie să iau atitudine. Eu nu fac diferențe între numele jucători, între români și străini, cel mai bun joacă, în viziunea mea.

L-am pus și căpitan, am avut numeroase discuții, eu nu pot fi acuzat de rea intenție. Dar niciodată n-o să fac rabat de la principii! Vali Lazăr e în lot, o să fie cu noi, o să vedem când va reveni la meciuri”, a declarat Ovidiu Burcă pentru Gazeta Sporturilor.

Supărat pe David Țone și Claudiu Stan

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a vorbit și despre cei doi tineri care s-au retras în ultimele două săptămâni de la formația alb-roșie: mijlocașul Claudiu Stan (21 de ani) și fundașul central David Țone (18).

„Am fost mâhnit, sunt niște tineri în care eu am investit, mai ales în Țone. I-am acordat o atenție specială, era un jucător cu potențial.

Doar că la 17 ani, noi nu știam cum să intrăm în vestiar când făceam un antrenament cu echipa mare. Ei sunt supărați că joacă prea puțin. În condițiile în care David Țone a jucat două meciuri, iar contra Chiajnei a intrat pe final. Nu știu, poate văd eu lucrurile diferit”, a comentat Burcă.

Citește și

Românii plecați în străinătate au fost numărați oficial. Câte milioane de oameni am pierdut