Burcă după remiza lui Dinamo: ”Plec supărat”

Dinamo s-a ales doar cu un punct în urma jocului din runda a 9-a, de pe terenul formației Minaur Baia Mare. A fost 1-1 la finalul duelului, iar bucureștenii nu se apropie de locurile de play-off.
Fotbal modest

Dinamo a deschis scorul chiar în urma unui penalty după un duel în careu între Cătălin Alexe și Răzvan Patriche. Ahmed Bani a bătut și a transformat în minutul 36, însă Minaur Baia Mare a marcat la ultima fază a primei părți, prin Sergiu Ciocan.

”Câinii” au jucat cu Dujmovic – Moura, Patriche (cpt.), Giafer, Amzăr – Gorka Larrucea (Dudea 62′), Iglesias, N. Roșu (Borcea 72′), Bordușanu – Bani (Ghezali 58′), Al. Pop.

”Era un meci pe care trebuia să-l câștigăm”

”În primul rând, plec cumva supărat, pentru că era un meci pe care ar fi trebuit să îl câștigăm. Dar, a fost un moment psihologic la finalul primei reprize. O primă repriză bună, cred că cea mai bună a noastră de când am venit la Dinamo. Golul lor a căzut cumva contrar cursului jocului.

A fost un moment psihologic și sunt supărat că în a doua repriză nu am mai jucat la fel. La pauză am încercat să îi liniștesc pe jucători, pentru că un astfel de gol venit pe finalul unei reprize dominate de la un capăt la altul te poate afecta. Sunt supărat pentru că reacția lor nu a fost una ok, dar mergem înainte, învățăm din lucrurile acestea.

Un meci nu e făcut doar din lucruri bune, sunt și momente psihologice pe care trebuie să știi să le gestionezi. Golul primit ne-a pus plumb în picioare și am pierdut controlul jocului, ceea ce nu-mi doresc. Îmi doresc mereu să controlez jocul, să avem posesia.

În a doua repriză lucrurile nu au fost așa cum îmi doream, dar asta este. Am câștigat un punct, vedem ce e de reparat. Sunt lucruri bune, rămânem cu un punct, dar mă mâhnește faptul că echipa nu a avut reacție după golul primit”, a spus Ovidiu Burcă după remiză.

Citește și

Emilia Șercan anunță de ce nu va verifica teza de doctorat a ministrului Bode transcrisă de USR