--> -->

Burcă după al treilea eșec la zero: „Apasă greu. Dar mingea nu vrea în poartă”

Dinamo a bifat un nou eșec în această seară, 0-2 cu Farul, la stadionul ”Arcul de Triumf”.

Frustrant pentru ”câini” este că este a treia înfrângere la rând, fără gol marcat, răstimp în care a încasat 7! Iar Dinamo a pierdut în fața Farului, totuși campioana României, cu un om mai mult pe teren din minutul 63, după eliminarea lui Kiki.

Dinamo a atacat în gol, fără gol!

Budescu și Vînă au fost cu golurile, Mazilu cu pasele decisive, dinamoviștii au atacat, în gol, fără gol. Nicio idee de joc în ofensivă, erori mari în defensivă, roș-albii nu au știut ce să facă, din nou, în ultimii 30 de metri, așa cum spune mereu Danciu-gol la televizor.

Mai mult, la 0-1, când Dinamo începuse să mai miște ceva, Ovidiu Burcă l-a schimbat pe Dennis Politic, l-a menținut pe Lamine Ghezali, ba, mai mult, l-a introdus și pe Cătălin Țîră. Concluzia? Încă un mare zero pentru ”câini”.

Ovidiu Burcă: ”Nu-mi trece prin cap să renunț”

După meci, Ovidiu Burcă era extrem de îngândurat.

”Nu sunt prea multe de spus, pierdem din nou, deși cred eu am făcut un meci solid. Este frustrant, cred că am făcut un meci bun pe terenul acesta dificil.

Al treilea meci la rând pierdut fără gol marcat. Ne creăm ocazii, dar lipsește un pic de luciditate, ne mai joacă și terenul feste. Când mingea nu intră în poartă, deși ai ocazii, ce poți să zici?! Este o situație ce ne apasă, i-am văzut pe jucători afectați, trebuie să ne refacem rapid.

Nu aș vrea să vorbesc despre arbitraj, dar „centralul” mi s-a părut timorat. Este o voce grea la Farul, când vorbește, arbitrul se timorează. Arbitrajul este ultimul lucru pe care-l analizăm, nu e bine să-ți creezi alibiuri.

Cu Ghezali nu se întâmplă nimic, are adversari mai puternici decât la Liga 2. A avut și o perioadă de inactivitate, este un jucător tânăr, care mai are mult de învățat.

Dennis Politic mi-a dat niște semne că terminase resursele, am avut senzația cu toții că trebuie să-l schimbăm.

Nu-mi trec prin cap idei să renunț, e devreme să vorbim de acest lucru, deși trei înfrângeri apasă greu”, a spus Burcă după meci, la interviuri.

Citește și

George Buhnici rupe tăcerea, la un an de la ”scandalul celulitei”: ”Un cocktail de habar n-am ce!”