--> -->

Burcă: „Dinamo va valora 50 de milioane de euro”

Poli Iași a învins-o pe Dinamo, scor 1-0, în runda cu numărul 15 din Liga 2.

La finalul partidei care i-a îndepărtat și mai tare pe „câini” de zona play-off-ului, antrenorul Ovidiu Burcă, 42 de ani, s-a axat pe viitor. 

„Acum, e o oportunitate”

„Dinamo va fi un club frumos, în Liga I, cu stadion nou. Va valora 50 de milioane de euro! Acum costă două milioane, e o oportunitate de a investi în Dinamo, acest club e o poveste frumoasă”, a declarat Burcă la conferința de presă.

Antrenorul a încercat să fie optimist, în ciuda faptului că suporterii cred tot mai puțin în play-off și, implicit, promovare.

De ce e supărat antrenorul: „N-am fost agresivi în apărare”

„Nu sunt supărat că am pierdut, ci că n-am fost agresivi în apărare, ne-au lipsit personalitatea și luciditatea în atac. Nu trebuia să arătăm așa!

Am mers pe sârmă de când am venit aici. Nu poți să construiești ceva durabil în două luni, după ce alții au distrus atâția ani! Am putea face față la presiune, cu bugetul Iașului, cu lotul Iașului.

Mergem la Brașov să câștigăm, ne batem până la capăt pentru play-off. N-avem însă cum să creștem în fotbalul românesc cu trageri de timp, mingea în tribune, cu jucătorii pe jos. Mă așteptam la 10-15 minute de prelungiri, ca la Mondiale. S-au dat cinci, din care s-au jucat două.

S-a simțit că ne-au lipsit Iglesias, Dujmovic, Bordușanu”, a mai zis tehnicianul roș-albilor.

Citește și

Mihai Morar și Daniel Buzdugan revin la Antena 1. Ce emisiune specială vor prezenta