--> -->

Burcă dezvăluie: ”Dan Șucu a ajuns la Rapid, deși e mare dinamovist”

Ovidiu Burcă (42 de ani) susține că noul acționar al Rapidului este un mare suporter al rivalei Dinamo!

Dan Șucu a preluat recent 50 la sută din acțiunile giuleștenilor. Mai mult, și-a anunțat obiectivul de a câștiga titlul din Superliga, alături de Victor Angelescu.

Istoria s-a schimbat

Rapid și Dinamo au avut traiectorii total opuse în ultima vreme. Dacă roș-albii au retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani, giuleștenii au revenit în prima ligă. Speră chiar să celebreze centenarul cu un nou titlu.

Cele două rivale tradiționale continuă ”războiul” de la distanță, deși au obiective diferite în acest sezon. ”Câinii” se zbat pentru supraviețuire, în timp ce la Rapid situația financiară este înfloritoare. Ovidiu Burcă speră că situația de la Dinamo se va schimba odată cu venirea unui investitor puternic. Antrenorul îl dă exemplu pe Dan Șucu, despre care spune că este un mare suporter al ”haitei”.

”Am avut câteva discuții, știu că există destul de mult interes pentru Dinamo, dar eu am vrut să stau departe de aceste discuții.

Sunt sigur că se va găsi cineva care să simtă oportunitatea de a investi la Dinamo. Din păcate, domnul Șucu a ajuns la Rapid, deși e un mare dinamovist”, a spus Ovidiu Burcă.

”Nu avem lot de promovare”

Dinamo a debutat cu bine în Liga 2. Câinii speră ca victoria cu Progresul Spartac să fie urmată de trei puncte cu Oțelul Galați. Oficialii clubului încearcă să rezolve și problemele financiare.

”Cred că este un an important, chiar dacă echipa a retrogradat. Avem șansa să revenim. Totuși, nu avem lot de promovare, trebuie să fim realiști. Nu știu, însă, despre cine putem spune că are lot de promovare. Important este ce se întâmplă la finalul campionatului. Până atunci, nu există echipă favorită”, a declarat Neluț Roșu.

Dinamo întâlnește marți, 16 august, pe Oțelul Galați. Trupa lui Dorinel Munteanu vine la Clinceni după un 0-0 cu Politehnica Iași.

Citește și

Neluț Roșu, mesaj direct: ”Noi sperăm, dar n-avem lot de promovare”