Burcă: ”Avem nevoie”. Care e situația reală a biletelor

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul Dinamo – CSA Steaua, de vineri seară, de la ora 21:30, pe Național Arena.

De ce este atât de important acest meci

Până acum s-au vândut puțin peste 6.000 de bilete, cu toate că startul a fost pozitiv aseară, în prima oră de comercializare. Totuși, ”câinii” nu s-au năpustit, încă!, asupra tichetelor, în ciuda debutului promițător.

Conform afirmațiilor celor din tabăra CSA Steaua, fanii de acolo au cumpărat deja 3.000 din cele 8.000 de bilete acordate.

Ovidiu Burcă a făcut apel la dinamoviști: ”Avem nevoie de voi! Este un meci important pentru club, pentru întreaga suflare dinamovistă. Atât pentru noi, cei din echipă, fiindcă am lega două victorii și am urca în clasament, cât și pentru club, fiindcă ar putea atrage atenția asupra unor investitori. Hai la stadion! Sperăm să vă oferim un meci bun și o victorie frumoasă”.

Mesajul fanilor

În această seară, un grup de suporteri, dinamovisti.ro, au emis un comunicat sugestiv.

”Unde-s zecile de mii de dinamoviști care se mândreau că sunt câini până la moarte? Unde au dispărut?

Unde-s oamenii care umpleau stadioanele până la refuz în zilele de meci? Oare chiar atât de mulți suporteri de rezultat aveam?

Am retrogradat pentru prima dată în istorie, echipa joacă prost, există conflicte și tensiuni în galerie… Toate astea nu sunt o scuză pentru absența fanilor!

S-au pus biletele în vânzare, jucăm cu Steaua. Problema? Dacă situația nu se va schimba, dacă dinamoviștii continuă să doarmă atunci va fi primul meci de acasă în care fanii adverși vor fi mai mulți ca noi…

Înțeleg că sunt multe nemulțumiri în legătură cu ce se întâmplă acum la echipă și asta e normal. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne purtăm ca niște copii supărați care își iau jucăriile și pleacă acasă!

Știți ce doare la fel de mult ca retrogradarea? Realizarea faptului că nici galeria noastră nu se mai ridică la înălțimea așteptărilor… De ani de zile am început să ne rărim, să vedem aceiași oameni la meci – acasă sau deplasare. De ani de zile suntem în număr mare doar la derby-uri și ăsta a fost primul semnal de alarmă. Al doilea semnal de alarmă se întâmplă acum când nu ne mai mobilizăm nici măcar la derby-uri!

Dacă nu schimbăm ceva acum, atunci când? Unde vă este mândria de dinamoviști? A retrogradat și ea?”.

Citește și

A murit Valeria Seciu. Poveste de dragoste cu Octavian Cotescu