Burcă are curaj: ”Am progresat”

Dinamo reîncepe de mâine antrenamentele pentru partida de joi, din play-off-ul Cupei României, contra celor de la Viitorul Pandurii la Târgu Jiu. În campionat, în startul sezonului, gorjenii s-au impus cu 2-0.

Roș-albii au evoluat vineri într-un meci amical, 0-0 cu Concordia Chiajna, iar Ovidiu Burcă a dat șanse și altor jucători să se afirme, față de cei utilizați constant în debutul campionatului.

Mesaj pentru Gavrilă

”A fost un meci cu intensitate foarte bună, cu un adversar care a schimbat antrenorul și toți jucătorii au vrut să îl impresioneze și asta ne-a făcut să avem ritm, intensitate foarte bună, per total sunt mulțumit.

I-am dat minute și lui Gavrilă, pe poziția lui joacă băieți ”under”, vom vedea dacă va juca mai des în meciurile oficiale.

Discutăm de Dinamo pe ”Arcul de Triumf” de mult timp, ar fi extraordinar să jucăm acolo, pentru noi, pentru fani, rămâne ca jocul nostru să îi facă fericiți.

Întâlnim o echipă de liga a doua (n.red Viitorul Pandurii), care a început foarte bine acest sezon, o echipa puternică, va fi un moment al adevărului. Am întâlnit-o la începutul campionatului, a câștigat, de atunci și până acum am progresat și noi”, a declarat antrenorul bucureștenilor.

”Suntem o astfel de echipă”

Ovidiu Burcă face reclamă echipei sale.

”Pentru Dinamo, Cupa României este foarte importantă, tradiția ne obligă să mergem mai departe. Ar fi hazardat că este un obiectiv Cupa României, vom lua meci cu meci. Obiectivul principal este să construiesc o echipă competitivă, altcineva care ar fi venit să spună că vrea să promoveze și să câștige Cupa, cred că ar fi fost niște afirmații mai mult pentru suporteri, emoționale.

Eu știu care sunt obiectivele noastre, Cupa rămâne un obiectiv important al clubului. Eu simt că în afară de meciul de la Buzău, suntem o echipa căreia îi place controlul jocului, ne place mult mingea, eu cred că în multe meciuri am arătat un joc de calitate.

Dacă nu ești bine organizat, poți avea probleme, dar cred că echipa a progresat și sper să o arătăm și în meciurile oficiale”, a declarat Burcă după meci.

Citește și

Cu ochiul vânăt, Reghe și-a botezat copilul. Prodanca: ”Viață de vis”