Burcă a lămurit situația: ”Nu iau în calcul”

După fluierul final, suporterii au fost nemulțumiți de meciul pierdut, 1-2, cu CSA Steaua. Dacă jucătorilor le-au cerut tricourile, drept amintire, în schimb antrenorul a fost blamat. Din nou.

Ovidiu Burcă le înțelege frustrarea, dar promite că va redresa situația. Chiar dacă au existat voci care i-au cerut demisia.

”Două momente de neatenție

„Sunt un pic trist pentru că în pofida faptului că am făcut un meci foarte bun, l-am controlat în proporție de 90%, dar nu am reușit să îl câștigăm. Au fost două momente de neatenție și așa s-a scris soarta meciului.

Rămân cu impresia unui joc bun, cu ocazii ratate. Suntem amărâți pentru că nu am câștigat puncte. Cred că este o problemă de omogenitate. Jucătorii cu experiență ar trebui să țină jocul în mână. Cei cu maturitate trebuie să intervină. Sunt mulți jucători noi, comunicare nu e cea mai bună. Am întâlnit o echipă bună, cu jucători experimentați.

Suporterii sunt dezamăgiți, s-au săturat să piardă. Să vadă Dinamo de atâta timp în situația asta. Sunt de înțeles dacă privești din perspectiva lor. Eu trebuie să rămân cu picioarele pe pământ, să rezolv situația”, a spus Ovidiu Burcă.

”Nu plec”

Întrebat dacă se gândește la o eventuală despărțire de Dinamo, Ovidiu Burcă a spus: „Nu iau în calcul să plec. Știu ce am găsit aici când am venit. Cred că toată lumea observă progresul din joc.

Punctele vin în timp. Nu am putut să luăm jucătorii pe care i-am vrut, ne-au refuzat o grămadă de fotbaliști”.

”Conducerea știe foarte bine momentul în care am venit, le-am spus din capul locului care este plan. Mi-am asumat, nu îmi pare rău și cred că voi redresa situația”, a mai declarat Ovidiu Burcă.

Citește și

Nicușor Dan: ”Mai frig în casă. Acolo, se spală cu apă rece”