Burcă a decis echipa de start pentru prima etapă

Ovidiu Burcă a stabilit și cum va arăta primul ”11” al „câinilor” pentru debutul în Liga 2, cu Progresul Spartac. Echipa roș-albă va debuta în primul ei sezon de eșalon secund mâine, de la ora 17:00, la Clinceni.

Nu mai este ora 18:00, de disputare a meciului, cu acordul FRF s-a decis o altă oră, cu un ceas mai devreme, lucru publicat și azi de către reprezentanții Federației.

Prețul unui tichet pentru acest meci este 30 de lei.

Dinamo este pregătită să înceapă în formula Oncescu – Moura, Giafer, Dudea, Amzăr – Buleică, N. Roșu – Bordușanu, Bani, V. Lazăr – Buhăescu

Iglesias, la munca de jos

Boom-ul acestui mercato, cel puțin până acum, spaniolul Dani Iglesias trebuie să mai aștepte până să-și facă debutul oficial în tricoul ”câinilor”. Mijlocașul de 27 de ani a fost transferat la mijlocul săptămânii trecute, dar de-abia de aseară a început antrenamentele sub comanda lui Ovidiu Burcă.

Este în urmă cu pregătirea, mai are nevoie de două săptămâni pentru a prinde din urmă restul lotului, va fi doar spectator joi, la Clinceni, cu Progresul Spartac.

”Niciun fotbalist nu se naște cu mentalitatea de ”câine”, dar o poate căpăta”

”Nu intră în calculele primei etape, trebuie să se pregătească fizic și mental în următoarea perioadă. Până la urmă, în general, niciun fotbalist nu se naște cu mentalitatea de «câine». Eu sunt extrem de atent la profilul psihologic.

Mulți sunt talentați, dar e nevoie de mai mult. Urmează o etapă infernală, având în vedere situația la zi, încerc să fac lucrurile să arate și să fie cât mai bune. Sunt multe lucruri de pus la punct”, a declarat Burcă pentru GSP.

Citește și

Dan Șucu intră și pe piața media! Ce mutare a făcut acționarul rapidist