Burcă a decis: ”Am urmat pașii firești”

Ovidiu Burcă, 43 de ani, antrenorul care speră să o readucă pe Dinamo înapoi în Liga 1, a luat o decizie importantă pentru cariera lui. S-a înscris la cursurile pentru licența UEFA PRO.

Duminică, la prânz, Dinamo va întâlni Gloria Buzău în play-off-ul ligii secunde.

Tânărul tehnician activează la Dinamo cu licență UEFA A, conform GSP, Sorin Colceag fiind antrenorul cu licență Pro la formația din Ștefan cel Mare.

Vrea licența UEFA PRO

”O să mă înscriu în acest an la licența Pro, am urmat pașii firești dezvoltării profesionale”, a declarat Burcă pentru GSP.ro.

Ovidiu a îmbrățișat relativ curând meseria de antrenor. A început ca director sportiv la Oțelul Galați (2014/2015), a fost președinte și director general la Rapid București (2015-2020), apoi manager la Rapid U19 și la Rapid II, antrenor principal la Slatina, pe care a promovat-o în Liga 2 în vara 2022, iar din iulie 2022 e antrenor principal la Dinamo.

Prețuri

1.100 de lei costă viza anuală de antrenor la Liga 1, 800 de lei – Liga 2

27 de mii de lei costă înscrierea și cursul pentru licența Pro la Școala Federală de Antrenori

”Câinii” visează la revenirea în Liga 1. Mai ales că CSA Steaua nu are drept de promovare, practic au de depășit o echipă ca să prindă barajului sau trei ca să promoveze direct.

Chiar dacă mai e drum lung până în primul eșalon, în perspectiva unei eventuale promovări, Ovidiu Burcă trebuie să-și rezolve și situația lui.

Citește și

ASF propune plafonarea tarifelor la RCA pentru șase luni. Praf în ochii șoferilor