--> -->

Burcă a anunțat situația transferurilor. Ce zice despre motivația dinaintea meciului cu CSA Steaua

Ovidiu Burcă, 42 de ani, antrenorul lui Dinamo, a prefațat meciul orgoliilor cu CSA Steaua și a dezvăluit cum este atmosfera în lot și ce a pregătit pentru duelul de vineri seară.

”Nu mai e nevoie de motivație extra”

Într-un interviu pentru GSP, tehnicianul ”câinilor” a fost întrebat dacă fotbaliștii mai joacă pentru emblema de pe piept, dacă mai poate exista ideea ”să joci cu sufletul”.

”Eu le spun, nu doar acum, ci mereu, că meciurile trebuie să le tratăm cu aceeași importanță indiferent că jucăm cu Steaua sau cu alte formații mai puțin cotate. Da, e un meci special, unii îl vor resimți altfel, eu vreau să le dau liniște, echilibru, luciditate, știu că rivalitatea istorică dezvoltă energii mari.

Încerc să continuăm procesul de dezvoltare, important e să jucăm bine, apoi vor veni și rezultatele”, a comentat antrenorul.

”Cred că la meciurile astea, jucătorii nu au nevoie de motivație extra. Miza îi face să fie motivați. La altele ai nevoie.

La fiecare meci avem pregătite niște lucruri, dar motivațional, nu trebuie să apeși foarte tare pe acest detaliu. Vor vedea fanii mulți, stadionul plin, Național Arena, fiecare se va motiva din plin”, a mai declarat Burcă pentru sursa citată.

”E deja târziu”

Antrenorul a clarificat și situația din mercato, mai ales că suporterii, la fel ca și cei din echipă, speră într-o calificare în play-off.

”Cred că e deja foarte târziu, orice jucător ar avea nevoie de o perioadă de pregătire. Ăștia suntem până la iarnă, lotul a fost făcut în mare. Au plecat, au venit, în interior s-au așezat lucrurile. Când se schimbă mulți jucători, ai nevoie de o perioadă de timp să stabilizezi. Dacă aș mai aduce, aș deregla din nou dinamica grupului”, a spus Burcă.

Citește și

Schimb de replici între Tudor Chirilă și Clotilde Armand: ”Aștept adevărata poză”