--> -->

Burcă a adus un atacant pe care-l știe din Giulești. Ce-l recomandă

Dinamo este în teste continue cu o săptămână înaintea startului oficial al Ligii 2, joia viitoare, la ora 18:00, cu Progresul Spartac, la Buftea.

Burcă a renunțat la jucătorii aduși de Iacob

Alb-roșiii au renunțat la Jami Djegherif (fundaș central francez de 23 de ani) și la Guillaume Thiry (mijlocaș central belgian, 22 de ani), după ce au picat testul de la Plopeni.

Alb-roșiii au renunțat la Jami Djegherif (fundaș central francez de 23 de ani) și la Guillaume Thiry (mijlocaș central belgian, 22 de ani), după ce au picat testul de la Plopeni. ”Nu erau de Dinamo”, a explicat Burcă.

Cei doi jucători din liga a 6-a din Germania au fost aduși pe filiera lui Vlad Iacob, conform diverselor articole din presă.

Actualul dinamovist a cochetat și ca impresar prin Marea Britanie (mai 2017 – ianuarie 2021). Negocierile cu Marc și Horșia au intrat în impas. Dinamo caută și un portar.

Divizia B și C

Dinamo s-a impus cu scorul de 1-0, ieri cu Popești-Leordeni, după un gol marcat de Valentin Lazăr, dar printre altele, au surprins câteva nume de pe banca de rezerve.

Alexandru Darius Pop (29 de ani) a fost pe banca de rezerve și a fost introdus de Ovidiu Burcă în ultimele minute de joc. Un jucător care ar putea semna cu Dinamo în următoarele zile. Acesta este un vârf, pe care Ovidiu Burcă îl cunoaște încă din perioada în care a evoluat pentru Rapid, în liga secundă.

Cel mai bun sezon în liga secundă l-a avut în stagiunea 2017/2018, pe vremea când evolua la Dacia Unirea Brăila. El a marcat atunci de 13 ori în 28 de partide. A fost transferat ulterior de UTA Arad, dar nu a impresionat la arădeni, pentru care a marcat de 3 ori în 12 partide.

Ultima experiență a fost la Odorheiul Secuiesc, în liga a treia, formație pe care Ovidiu Burcă a întâlnit-o în drumul către liga secundă, atunci când era antrenor la CSM Slatina.

Rămâne de văzut dacă va fi singurul atacant transferat de Dinamo în această perioada, lângă Vasile Buhăescu, care a debutat deja în tricoul lui Dinamo.

Citește și

Ovidiu Burcă cere jucători: ”Direcția e bună”