Buni pe promisiuni. Matei: ”Încrezători”

Dinamo a reînceput de astăzi antrenamentele pentru etapa de vineri de la Mioveni, dar cu gândul la dubla din 22/29 mai de la barajul de menținere/promovare în Liga 1.

Eșecul cu FCU Craiova, scor 1-2, le-a dat peste cap planurilor roș-albilor. Cu Cosmin Matei pe teren din minutul 67, Dinamo a fost învinsă pe teren propriu de către juveți, în ciuda unui start de meci ideal, cu gol în minutul 1.

Misiune imposibilă

În urma acestui rezultat, ”câinii roșii” sunt la 9 puncte sub primul loc care asigură salvarea directă de la retrogradare, 12, ocupat acum de Chindia Târgoviște. Totuși, jucătorii nu au căzut psihic, susține unul dintre liderii formației.

”Nu cred că s-a gândit nimeni la retrogradare, suntem încrezători că o putem scoate la capăt și putem menține echipa în prima ligă.

Este o situație dificilă, au fost foarte multe schimbări la nivel de staff și jucători. A fost dificil să se creeze omogenitate, iar acest lucru s-a văzut și ne-a dăunat în joc”, a susținut Matei.

”Trebuie să rămânem pozitivi”

”Șansele la salvarea directă s-au diminuat foarte mult, dar trebuie să rămânem pozitivi, să ajungem în cea mai bună formă fizică și mentală pentru finalul de sezon.

Sunt multe puncte de recuperat, în această seară aveam o șansă bună să ne apropiem, dar nu s-a întâmplat asta.

A fost păcat că ne-am retras, am intrat în jocul lor, cu mingi lungi, iar pe final așa am pierdut, o minge lungă și o greșeală de poziționare a noastră.

Este dificil să pierzi în minutul 90, dar nu știu cât ne ajuta un egal”, a spus mijlocașul dinamovist la Orange Sport.

Citește și

Stolojan și alianța PNL-PSD: ”Bateți în lemn”