Bulgarii anunță o mutare la Dinamo: un brazilian care dă goluri

Dinamo este pe cale să-l aducă pe brazilianul Giovanny, iar „câinii” speră să facă mutarea gratis, având în vedere că Lokomotiv Plovdiv se confruntă cu serioase probleme financiare.

Până în acest moment, ”câinii” nu au oficializat niciun transfer, dar suporterii așteaptă cu nerăbdare măcar unul din cele 4-5 anunțate, inițial!

Brazilianul – 7 goluri în 20 de etape în Bulgaria

Dinamo are toate motivele să spere în transferul lui Giovanny, brazilianul care o poate ajuta să găsească mai ușor drumul spre o revenire spectaculoasă în Superliga.

Conform Kota Sport, jucătorul dorit de Dinamo nu și-a mai luat banii de mai multe luni, astfel că roș-albii îl pot lua gratis în fereastra de mercato din această iarnă.

Lokomotiv Plovdiv l-a luat pe Giovanny în 2022, dar îl poate pierde acum, în condițiile în care clubul se află în colaps.

Fotbalistul evoluează aripă stânga sau al doilea vârf, este cotat la 1 milion de euro pe transfermarkt. A marcat 7 goluri și a dat 6 assist-uri în 20 de etape pentru echipa sa!

Cum a ajuns Giovanny pe lista lui Andrei Nicolescu

Dinamo caută fotbaliști cu care să se salveze de la retrogradare, iar cel mai recent jucător intrat pe lista lui Andrei Nicolescu, potrivit surselor ProSport, este decarul brazilian Giovanny.

„Mi-am asumat ca împreună cu noul antrenor să producem o revoluție a rezultatelor. Am știut de la început că pentru aceste etape rămase ne va fi foarte greu și ne va trebui acest noroc pe care l-am tot invocat, și nu l-am avut, pentru a face rezultate bune în această perioadă.

Acum îmi e din ce în ce mai evident, datorită faptului că nu am reușit să luăm puncte în aceste etape, că Dinamo, din punct de vedere valoric, sau al exprimării jocului echipei în teren, ca să se salveze de la retrogradare trebuie să fie o echipă de play-off. Adică, să joace la nivelul unei echipe de play-off”, a spus Andrei Nicolescu, la Exclusiv Dinamo.

Citește și

Cezara Dafinescu la ora dezvăluirilor: „M-am îndrăgostit de Caramitru, dar el mă înșela cu șapte!”