--> -->

Bugetari, vi se pregătește o uriașă surpriză

Ce urmează după pandemia de coronavirus? Optimiștii ar spune că revenirea la normalitate, mai ales că vor fi zile senine. Pesimiștii anunță o mare criză, tăieri salariale, nu doar în România, ci pe întreg mapamondul. Un politician cu relații din țară a dezvăluit conaționalilor faptul că s-ar pregăti o surpriză de proporții pe plan național: o concediere masivă a bugetarilor.

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a publicat un draft al Guvernului în care se pregătește o surpriză uriașă bugetarilor, în loc de cadou de la iepurașul de Paști. Teodorovici a notat pe adresa personală de Facebook:

”După ce ne-au convins cu măsurile “eficiente” adoptate în sprijinul economiei şi al mediului de afaceri, Orban şi ai lui “lucrează” la măsurile privind reducerea cheltuielilor din sectorul bugetar. Dar oare ce vor spune sindicatele? Oare acum, când guvernul Orban vrea concedieri în cel mai netransparent mod, sindicatele vor fi cel puțin la fel de implicate și vocale ca atunci când negociau cu noi majorările salariale? Dacă da, chiar ar fi o surpriză, nu pentru mine, ci pentru angajații din sectorul bugetar pe care îi reprezintă”.

După ce ne-au convins cu măsurile “eficiente" adoptate în sprijinul economiei şi al mediului de afaceri, Orban şi ai lui…

Publicată de Eugen Teodorovici pe Luni, 13 aprilie 2020

Citește și

Speranță sau vorbe goale pentru Dinamo? Discuții pentru preluarea clubului