Budescu și-a decis viitorul! O grămadă de bani

Constantin Budescu, 31 de ani, a rămas unul dintre fotbaliștii români doriți în Liga 1 și în străinătate. Internaționalul român și-a ales viitoarea destinație, iar afacerea ar urma să se perfecteze zilele viitoare.

Nu este FCSB! Cu toate că Gigi Becali îl dorea înapoi pe fotbalistul ce a marcat de 13 ori și a avut 12 assist-uri în 37 de partide în tricoul roș-albaștrilor. Jucătorul se va despărți curând de Astra Giurgiu, oricum e suspendat, ar fi trebuit să intre la meciul de campionat cu Dinamo.

Fotbalistul ce-a marcat de 8 ori în acest în 18 meciuri, mai având și alte 9 assist-uri, va merge în Arabia Saudită la Damac. Un contract generos până la vară, conform digisport.ro, urmând a încasa 600.000 de euro. Apoi, va avea posibilitatea de a prelungi pe un sezon.

Damac, club din Khamis Mushait, oraș aflat în sud-vestul Arabiei Saudite, este momentan pe locul 15 (din 16) în campionatul din Golf. Are doar 13 puncte, fiind la cinci lungimi de Al Fateh, ocupanta poziției a 13-a, ultima care asigură salvarea de la retrogradare.

15 selecții și cinci goluri pentru echipa națională are Budescu.

Citește și

George Simion după cheful Dianei Șoșoacă: ”Asta i-aș reproșa”