Borja Valle continuă disputa cu conducerea: ”Soarta, mereu capricioasă”. Susținerea colegilor și aprecierea lui Diego Capel

Borja Valles a ajuns la cota de 5 goluri și un assist pentru Dinamo în 9 meciuri jucate. Decarul, sosit vara trecută de la Deportivo La Coruna, continuă disputa cu oficialii managementului iberic, după ce a avut un conflict deschis la Săftica, după antrenament, cu Rufo Collado.

Imediat după ce a marcat primul său gol vineri seara, cu FC Voluntari (3-0), a mers către camerele TV și a trimis un mesaj sugestiv șefilor, bătându-le obrazul. Astăzi, a conceput un mesaj enigmatic pe Instagram, care a adunat aprecierile mai multor colegi, precum Sorescu, Puljic, Isma Lopez, Rene și Mejias.

“Soarta, mereu capricioasă, trebuie să te facă să înveți că, atunci când ataci fără adevăr sau motiv, atât în ​​viață, cât și în fotbal, atacul rămâne un simplu act lipsit de valoare sau raționament”, a scris Borja Valle, pe Instagram. Chiar și Diego Capel i-a replicat: ”Cuvinte înțelepte, prietene!”. Decarul nu a rămas dator vizavi de remarca fostului star de la Sevilla, care nu a fost oprit la Dinamo după probe: ”Vă doresc tot binele, rege, știți deja!”.

Citește și

Cosmin Contra s-a amuzat pe seama lui Dan Petrescu: ”Iar plânge!”. Despre ai lui: ”Putem câștiga cu oricine, dar ne destrămăm”

No Comments Yet

Comments are closed