--> -->

Bordușanu putea ajunge la rivali

Dinamo este mai optimistă după ultimele două etapa în care a obținut 4 puncte și ar putea profita azi de pe urma neceazurilor celor de la Gaz Metan.

Medieșenii pot pierde alte 6 puncte la Comisia de Disciplină a FRF. Roș-albii s-au întărit cu trei jucători deja de la formația din Transilvania, Moura, Grădinaru și Morar, iar astăzi ar putea semna și Irobiso, care așteaptă să devină liber de contract.

Pe vremea când vindeau orice, oricui

Victoria cu Gaz Metan (4-0) a marcat și primul gol pentru Antonio Bordușanu, 17 ani, produs al Academiei din Ștefan cel Mare.

El a mai ratat câteva oportunități în acest sezon, dar acum a dovedit sânge rece în fața porții adverse.

Povestea lui Bordușanu la Dinamo are un detaliu interesant. În momentul în care, în 2020, din diverse motive, printre care și financiare, Mario Lăcătuș a ajuns la FCSB pentru 50.000 de euro, bani folosiți pentru plata datoriilor la CCJ, pe lângă respectivul jucător trebuia să plece și Antonio Bordușanu.

Unul dintre cei ce au împiedicat acel transfer a fost Ionel Augustin, fosta glorie a dinamoviștilor, unul dintre angajații de la centrul de juniori.

Părinții sunt la muncă în Anglia

”Știu că cei de la FCSB ar fi putut să-l ia și pe el. Atunci am vorbit cu părinții, i-am spus și lui, să aibă răbdare. La Dinamo era un mare haos, debandadă, ne antrenam pe unde apucam, plus problemele financiare.

Era vorba de Bordușanu, Lăcătuș și Delciu, am intervenit, însă, în cazul lui Lăcătuș, care și el a fost la mine, nu am mai putut face nimic. Eu am avut o contribuție în ascensiunea lui, mică, mare, nici nu contează, important e ca el să ajungă sus, e un copil minunat, cuminte, ascultător, părinții lui sunt, amândoi, la muncă în Anglia”, a spus Ionel Augustin pentru Playsport.ro.

”Toți au zis că e talentat”

”După ce a plecat Cosmin Contra și a rămas Gane, am vorbit cu el și i-am spus că am un copil bun, talentat, să-l ia și pe el în anturajul echipei mari. Și l-a luat.

S-au îndrăgostit toți de el, Sorescu, Filip, toți ăștia grei mi-au spus că e talentat. După a venit Gigi Mulțescu, la fel și el, l-a plăcut”, a mai comentat Ionel Augustin.

”Fotbalul nu se mai joacă pe loc”

”Nu mă surpinde că joacă atâtea minute la echipa mare. Este un jucător care m-a surprins prin faptul că cere mingea în continuu. Cere mereu mingea în profunzime.

Sunt puțini jucători care te forțează pe tine, purtător de balon, să îi pasezi în profunzime. Fotbalul nu se mai joacă pe loc. Poate în 2-3 ani, Dinamo o să-l vândă”, a declarat și Gică Mihai pentru sursa citată.

Citește și

Arafat: „Pregătiți pentru mii de refugiați”