Noua pasiune a lui Cristi Borcea

Românii au sărbătorit astăzi Dragobete, prima zi a primăverii în cultura populară, un Valentine”s Day autohton. Fiecare a petrecut cum a putut.

Cristi Borcea (51 de ani) a dorit să-și surprindă soția, pe Valentina (40 de ani), cu o escapadă pe litoral, dorind să o impresioneze pe aceasta întrucât știe că fostul model internațional este îndrăgostită de mare.

Fotografiile spun totul despre relația dintre cei doi, care s-au căsătorit în toamna 2018 și au împreună trei copii. ”Știam că Valentinei îi place marea, în orice sezon, astfel că a fost o surpriză ușor de realizat. Am lăsat afacerile deoparte câteva zile pentru a mă relaxa cu doamna mea. Iubiți și bucurați-vă de viață!”, a mărturisit Cristi Borcea pentru Libertatea.

Valentina a fost entuziasmată de escapada pe Litoral. ”Odată ce marea te-a prins în mrejele sale, te ține în rețeaua ei de miracole pentru totdeauna”, a comentat doamna Borcea.

Ex-dinamovistul a declarat că se ține departe de fotbal, cu toate că mulți suporteri îl roagă să se întoarcă la conducerea clubului din Ștefan cel Mare, țepuit de Pablo Cortacero și acoliții săi. Totuși, Borcea este înclinat către afaceri și viața de familie, de mai multă vreme, transmițând că nu mai este interesat de Dinamo și de fotbal, ajutând de la distanță, prin relațiile sale. Și atât.

Omul care a câștigat 12 trofee cu Dinamo este dedicat afacerilor cu butelii, de peste trei decenii, iar, mai nou, este implicat în imobiliare, agricultură și industria hotelieră. Și vara 2021 are de gând s-o petreacă acasă, în România, după ce în sezonul estival precedent a stat mai mult la Olimp, acolo unde deține PamBeach Hotel, o afacere de familie. Hotelul a fost luată cu asalt și vara trecută de către conaționali, având o priveliște de invidiat, lângă golful din Olimp.

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ Pam Beach Olimp vine cu oferte Early Booking pentru sezonul estival