--> -->

Bonusul impresionant pe care îl vor încasa dinamoviștii pentru promovare

Dinamo joacă sâmbătă seară, de la ora 21:00, la Mioveni meciul promovării și are 6-1 avantaj după prima manșă cu FC Argeș.

Fotbaliștii vor juca pentru onoarea lor, a clubului, a suporterilor, dar și pentru sume consistente. Pe lângă cifrele trecute în contractele individuale, există un bonus al echipei.

„Avem deja o primă asumată de la începutul play-off-ului. Noi ne vedem de planul nostru, aplicăm ceea ce ne-am propus, zgomotele de fond nu ne interesează! Important este că jucătorii au înțeles că noi ne ținem de cuvânt și de ceea ce promitem”, a spus Andrei Nicolescu.

150.000 de euro în plus!

Din informațiile GSP, pe lângă bonusurile individuale pe care fiecare fotbalist le are trecut în propriul angajament, va exista și o sumă importantă, dacă nu chiar foarte mare, pe care fotbaliștii și cei din staff o vor împărți după meciul de la Pitești. Mai exact 150.000 de euro!

„Este o primă suplimentară față de ceea ce are fiecare în contract, repet, important este jocul echipei, atmosfera, faptul că băieții au înțeles că ne ținem de cuvânt”, a mai comentat Andrei Nicolescu.

Nicolescu, reacție pentru fani: „Zgomotele de fond nu ne interesează!”

Totodată, oficialul roș-albilor a oferit o reacție acidă, după ce au apărut informații că fostul șef al „câinilor”, Cristi Borcea, vrea să ofere 10.000 de euro bonus pentru echipa lui Ovidiu Burcă în cazul promovării.

Cristi Borcea, 53 de ani, a fost pe Arena Națională la victoria 6-1 cu FC Argeș, vrea să aducă investitori la Dinamo, iar fiul său, Patrick, oferă 10.000 de euro roș-albilor.

„Ne bucurăm că a devenit suporter al lui Dinamo, din nou”, a comentat Nicolescu.

Citește și

Ana Morodan se întoarce la TV după problemele cu poliția: „Eu îți spun ce am vorbit”