--> -->

Bonetti, luat în colimator: ”Ar fi trebuit să aducă bani de acasă”

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a reacționat după ce Tribunalul București a decis că Dinamo trebuie să îi plătească lui Dario Bonetti salariul pe toată perioada contractului pe care antrenorul italian l-a avut în Ștefan cel Mare în ultimul mandat. Mai exact, 48.000 de euro.

Reprezentantul administratorului judiciar al clubului alb-roșu consideră că nu este normal ca Bonetti să aibă aceste pretenții în contextul performanțelor sportive pe care le-a avut pe banca tehnică a ”câinilor”.

”La ce rezultate a avut”

”Nu, nu i-am plătit nimic domnului Bonetti, cel puțin deocamdată, doar am fost obligați de instanță să facem asta. Ideea este că noi trebuie să respectăm legea și hotărârile judecătorești. Domnul Bonetti ar fi trebuit să aducă bani de acasă, la ce rezultate a avut.am făcut comentarii la vremea respectivă. Pentru munca pe care a prestat-o și-a luat banii până la ultimul leu.

Acum vorbim de bani pentru munca pe care nu a prestat-o. Asta este situația. La desfacerea contractului a admis că trebuie să plece, dar a doua zi a fugit în Italia. Nu vreau să fac niciun fel de comentarii. A fost o dezamăgire că nici măcar nu a putut sta la masă în momentul în care a încetat contractul.

Ei (n.red DDB) au făcut contestație în ideea în care speră că s-ar putea totuși să nu se plătească acești bani. Dar având în vedere că trebuie să respectăm decizia judecătorului, am făcut ce trebuia să facem”, a reacționat Răzvan Zăvăleanu.

Detalii despre situația financiară generală

Noi cumva am reușit să menținem echipa pe linia de plutire, s-a semnat un contract cu un nou sponsor tehnic, s-au mai încasat bani pentru Sorescu. Salariile sunt la zi, și la echipă, și la personalul administrativ. Mai sunt sume de bani disponibile, dar ele se vor termina la un moment dat.

Apariția unui investitor cât mai repede ar fi binevenită. (n..r Până când ar mai rezista Dinamo în condițiile actuale) Primăvara anului viitor, dar urmează să vedem. Când va trebui să începem plata datoriilor din planul de reorganizare, dacă nu vom avea un investitor, va fi foarte greu”, a spus Răzvan Zăvăleanu la Digi Sport.

Citește și

Șocant: Reghe și Ana, bătaie ca-n filme! ”Mi-a fost milă să-l calc în picioare”