Bonetti impresionat după prima etapă: „E de Formula 1”

Dinamo s-a impus cu 3-2 în fața Voluntariului, la capătul unei partide spectaculoase. Deian Sorescu a fost autorul unui hattrick, înscriind din toate pozițiile.

Și Dario Bonetti a fost impresionat, mai ales că nici el nu avea speranțe prea mari de la această partidă, spunând și în ziua jocului că echipa este în urmă cu pregătirea.

„E foarte importantă victoria, dar a fost mai important felul în care am jucat după aceste antrenamente. Nu mă așteptam la un asemenea răspuns al lor, au știut foarte bine ce să facă pe teren, este o surpriză extraordinară pentru mine.

Această victorie este pentru fani, clubul supraviețuiește datorită lor. Și noi am avut ocazii, și ei au avut. Important este că am marcat.

Am jucat cu doi fundași centrali foarte tineri, e normal să greșești, dar nu au fost erori decisive. Această victorie ne aduce mai multă liniște și încredere în ceea ce vom face în continuare. Sorescu e un jucător bun, poate să facă diferența, are multă calitate. Genetic, este un fotbalist de Formula 1, poate juca pe mai multe poziții”, a declarat Dario Bonetti, după succes.

Citește și

Tudor Chirilă sare în apărarea lui Clotilde Armand: ”Eu sunt dispus să înghit puțin gunoi”