Bogdan Bălănescu a reușit ce n-a putut Dinamo

În luptă pentru play-off și un loc în cupele europene, FC Voluntari a făcut diverse transferuri în acest mercato, formația lui Liviu Ciobotariu prezentându-l astăzi pe Constantin Budescu.

Sepsi i-a bătut obrazul

Unul dintre fotbaliștii cu ștaif din Liga 1, Budi a fost și pe lista lui Dinamo, recent, doar că roș-albii nu au reușit să-l convingă pe fostul jucător de la FCSB să semneze angajamentul.

Budescu a fost convins de directorul general al ilfovenilor, Bogdan Bălănescu, care, aseară, susținea că Voluntariul nu este interesată de acest jucător!

Costică, alias ”Sărmăluță”, i-a refuzat pe cei de la Sepsi, covăsnenii acuzând modul cum a negociat fostul internațional contractul. Patronul formației din Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegy, i-a bătut obrazul fotbalistului, public.

Anunț oficial

”Bun venit , #Constantin #Budescu !

FC Voluntari anunță că a semnat un contract pe o perioadă de 6 luni cu jucătorul Constantin Budescu.

Jucătorul anului 2017 în România, Budi are în palmares titlul de campion, Cupa și Super Cupa României, toate cu Astra Giurgiu.

Considerat cel mai tehnic jucător român, noul nostru mijlocaș de creație are 16 meciuri la echipa națională a României, pentru care a marcat de 5 ori și 40 de partide în Cupele Europene în care a reușit să puncteze de 13 ori.

Costică Budescu va purta numărul 50 pe echipamentul nostru de joc. Clubul nostru îi urează „Bun venit!”și îi dorește mult succes în tricoul FC Voluntari”, au scris cei de la Voluntari pe Facebook.

Citește și

IPS Athanasie de Limassol: ”Acolo Dumnezeu a intervenit și a schimbat toate lucrurile”