Bobonete, show pe stadionul Dinamo: ”Un vis devenit realitate”

Mihai Bobonete a fost atracția principală a meciului pe care echipa sa, AFC Iazu, l-a jucat în deplasare cu CS Dinamo în runda a doua a fazei regionale din Cupa României.

Deși echipa sa a fost zdrobită, scor 8-0, actorul din ”Las Fierbinți” a fost în centrul atenției, atât în timpul jocului, cât și la declarațiile de după meci.

Mijlocaș dreapta supraponderal

Bobonete a evoluat pe toată durata partidei pe postul de mijlocaș dreapta, un post care l-a solicitat un pic prea mult pentru cei 42 de ani și cele câteva, mai multe, kilograme în plus.

Cu toate acestea, comediantul nu și-a pierdut simțul umorului, pe care l-a etalat pe toată durata meciului, dar și la declarațiile de dinainte de acesta.

În plus, le-a oferit colegilor și câteva centrări destul de bune și a și încercat poarta în câteva rânduri de la distanță. Artistul este cel care a oferit echipamentul de joc echipei sale.

”Începem cu stângul, ținând cont că eu sunt titular”

”Pentru noi este o performanță că am ajuns până aici, iar grătarul de după meci îl vom face indiferent dacă câștigăm sau pierdem. E o tradiție a echipei noastre.

Deși sunt un cunoscut fan al Craiovei, e un vis devenit realitate să joc pe acest stadion, mai ales că e unul dintre ultimele meciuri jucate aici. Noi suntem o echipă de prieteni, care ne distrăm jucând fotbal, cei de la Dinamo au pretenții mai mari.

Începem cu stângul, ținând cont că eu sunt titular, acum să vedem. Contează cu cine mă schimbă. Nu ne e frică de nimic, ne-am dat cu cremă, avem benzi legate. Grătarul oricum să dă, indiferent de rezultat. Pe noi meciul ne încurcă”, a spus Mihai Bobonete, citat de sport.ro.

Citește și

Dan Negru uluit de Grecia: ”Ghetou la Atena. Litoralul un fel de Eforie”