--> -->

Bittman: ”Șocante străzile goale”. Interzis

Dan Bittman se pregătește să schimbe prefixul, tocmai va împlini 60 de ani, dar este în formă maximă.

Invitat în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar, ”Fain și simplu”, cântărețul este dezamăgit de un anumit detaliu de care s-a lovit în ultima perioadă. ”Gura mare” nu-i aduce avantanje, ba, din contră.

”Ce legătură are cu ce cânt?!”

”Spre mâhnirea mea, Holograf nu mai e dat pe anumite posturi, radio și TV, din cauza poziției mele din timpul pandemiei. Mi s-a și spus că e bine să stăm liniștiți o perioadă. Mi se pare ciudat: cenzură în anii 2020 sau 2022. Eu mă pot uita în ochii voștri, domnilor, care vă faceți că nu mă mai cunoașteți!

Toată lumea a început: „Nu-l luați pe ăla, pe aia, că nu știu ce!”. E o prostie, încă mai cred că putem avea păreri.

Dacă nebunul vorbește și așa, nu are legătură cu ce-a cântat. Ce legătură are „Ochii tăi” cu virusul Covid-19?!”, a comentat artistul.

”Nu pricep cum a plecat ”hoțomanul” așa brusc”

”Am pierdut doi ani din viață! Nu pricep cum naiba a plecat „hoțomanul” atât de repede, am ieșit brusc din pandemia asta. A început să-mi fie frică să povestesc despre mine în pandemie.

Podcast-urile te îmbie la sinceritate, dar ce-mi iese? Eu sunt sincer, dar dacă văd reacții ale unor oameni care se aruncă sau nu știu adevărul, atunci sunt criticat degeaba. De neuitat vor fi străzile goale. Am ieșit cu mașina într-o zi și toate străzile erau goale. Mi se părea că a venit al treilea război mondial! Așa îmi imaginam eu situația.

A fost un șoc. Eu m-am comportat civizilizat față de ceea ce mi s-a impus. Atât cât am putut m respectat legea. N-am știut că dacă-mi spun o părere, ia foc România!”, a subliniat artistul.

Din ce a făcut bani

Vizavi de banii pe care i-a făcut în viață, scena nu i-a adus finanțele pe care le are. A recunoscut că activitățile adiacente au fost cele mai fructuoase.

”N-am câștigat din muzică atât cât am făcut-o din activități adiacente. Am făcut niște case, la un moment dat, am făcut televiziune, se câștiga foarte bine. Am nevoie de bani, ca toată lumea, îmi place să trăiesc bine, dar banii nu m-au făcut ei pe mine.

Gloria? Care glorie? Am avut o relație bună cu Dumnezeu, m-a lăsat să fac toate tâmpeniile. Mi-a dat-o și peste față, mai nou, cu despărțitul, cu plecatul de acasă. Mi-am trăit viața”, a spus Dan Bittman.

Citește și

Băsescu internat de urgență la Paris!