Bittman, dezlănțuit la adresa lui Arafat și Bulai: ”Venit din Siria, îmi spune cum să mă port?! Celălalt era ținut sub fustă”

Dan Bittman i-a atacat pe Raed Arafat și pe Iulian Bulai, după scandalul public iscat în urma programului difuzat de TVR în noaptea de Revelion și în care, printre alții, solistul trupei Holograf a fost invitat.

Rocker-ul a mai avut o ieșire dură în toamnă, când a fost acuzat că susține campania anti-mască, iar autoritățile l-au criticat prin diverși oficiali. De tirada lui Bittman nu a scăpat nici Iulian Bulai, deputat USR, cel care a dat tonul în evenimentul ce pare să acopere alte întâmplări legate de viața socio-economică românească.

”În România s-a instituit dictatura miștoului și a prostiei. Eu am fost invitat într-un program, am interpretat 3 piese. Eu nu am avut nicio legătură nici cu președintele, nici cu Ministerul Sănătății. Domnul Bulai bătea pasul de defilare pe sub masă în 1989. El nu are ce căuta într-o discuție cu mine sau cei ca mine. Gluma s-a terminat!

Un medic venit ca mulți alții din Coreea, Siria și alte țări ca să studieze a ajuns să îmi spună mie cum trebuie să mă port, ce să fac în țara mea… E interzis așa ceva și voi lupta până la ultima putere pentru mine și familia mea!

L-am auzit pe Bulai că ne numește ”conspiraționiști”. Cred că nu are proprietatea termenului. Mugur l-a anunțat că va apare ca personaj în spectacolele sale.

Niciodată nu am instigat la nepurtarea măștii, la nerespectarea legii. Cred că domnul Bulai e din alt film. Dacă nimeni nu îl contrazice, unii l-ar putea crede. Nu mai suntem în anii ’50. Au trecut 30 de ani de la Revoluție. El nu a fost pe străzi, părinții îl țineau sub fustă”, a declarat Dan Bittman, luni seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și

Mircea Badea s-a vaccinat, dar critică: ”E ca și cum am vorbi despre extratereștri”