Bilete pentru derby-ul CSA Steaua – Dinamo

Pe stadionul Ghencea, CSA Steaua – Dinamo, unul dintre meciurile importante ale sezonului în eșalonul secund, se va juca în etapa a 4-a a play-off-ului de Liga 2, iar ”militarii” au scos la vânzare biletele.

Deschise doar anumite zone, momentan

În sezonul regular, partida dintre Dinamo și Steaua, de pe Arena Națională, s-a terminat 2-1 pentru echipa lui Daniel Oprița.

Au fost, momentan, deschise doar anumite zone de pe stadion, iar celelalte vor fi disponibile odată cu creșterea cererii.

De azi, 7 aprilie, clubul organizator a scos tichetele la vânzare, chiar dacă partida a fost reprogramată pentru 18 aprilie, de la ora 19:00. Cele mai ieftine sunt cele de la peluze, 15 lei, de la ambele inele, iar la tribuna 1, la inelul unu, prețul este de 25 de lei.

Conform Liga2.ro, ”s-au epuizat” rapid biletele de la VIP, nemaifiind disponibil spectatorilor vreunul, ci doar la tribuna 0, unde au mai rămas în vânzare sub 10 la ora publicării articolului, unde prețul este de 50 de lei.

Probabil că la VIP nu mai sunt locuri libere pentru că în zona respectivă au oferit invitații reprezentații clubului.

Dinamoviștii au 5.000 de bilete pe arena de peste 30.000 de locuri.

Steaua întâlnește Poli Iași înaintea derby-ului cu Dinamo

Steaua a terminat sezonul regular pe locul 1 în Liga 2 și a continuat să fie lider și după startul play-off-ului, după prima etapă. Avea 43 de puncte, acumulate în urma a 13 victorii, patru egaluri și trei înfrângeri, depășind locul 2, Poli Iași, la golaveraj, și având șapte puncte peste locul 3, SC Oțelul.

Însă, înainte de etapa a 3-a, Steaua e pe locul 2, cu 43 de puncte, la un punct de liderul Poli Iași. În grupa pentru promovare, echipa lui Daniel Oprița a înregistrat o victorie, 3-0 cu Unirea Dej pe teren propriu, și un eșec, 2-3 cu SC Oțelul în deplasare.

Până la partida cu Dinamo, în runda a 3-a, din acest weekend, Steaua va întâlni Poli Iași, pe teren propriu.

Dinamo, partidă cu SC Oțelul înaintea șocului din Ghencea

În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 35 de puncte, iar Gloria Buzău e sub ea, cu două puncte mai puțin. Formația lui Ovidiu Burcă a urcat, după a doua etapă, un loc, fiind și peste Unirea Dej, care a rămas la 32 de puncte, cu câte a terminat sezonul regular.

În play-off, Dinamo nu a pierdut, înregistrând o remiză, 1-1 cu Gloria Buzău, acasă, și o victorie, 3-0 cu Unirea Dej, în deplasare.

Până la confruntarea cu Steaua, Dinamo va întâlni SC Oțelul, pe ”Arcul de Triumf”.

Citește și

Un apartament al lui Ioan Becali vândut la licitație de către ANAF: prețul uriaș de achiziție