--> -->

Ex-dinamovistul Borja Valle s-a întors în Liga 1

Borja Valle, jucătorul plătit cu 33.000 de euro/lună în ”managementul Cortacero” de la Dinamo, a revenit în Liga 1.

De această dată, ca adversar și ca rival al roș-albilor.

Ce spune spaniolul

„Sunt fericit că am intrat în această mare familie a Rapidului, și sper să fiu aici pentru mult timp.

Rapid este un club cunoscut, cu tradiție, cu niște suporteri foarte inimoși, iar împreună sper să trăim momente minunate. Hai Rapid!” a fost mesajul mijlocașului iberic pe rețelele de socializare al giuleștenilor.

Detaliile afacerii

Rapid a perfectat cel de-al cincilea transfer al verii, reușind să-l aducă pe spaniolul Borja Valle, care va fi rivalul ”câinilor” în derby-urile cu Dinamo.

Mijlocașul a venit din postura de jucător liber de contract și a semnat un contract valabil pentru două sezoane, începând de la 1 iulie.

“Sunt fericit că am intrat în această mare familie a Rapidului, și sper să fiu aici pentru mult timp.

Rapid este un club cunoscut, cu tradiție, cu niște suporteri foarte inimoși, iar împreună sper să trăim momente minunate. Hai Rapid!”, a declarat Borja, pentru fcrapid.ro.

În vârstă de 30 de ani, Borja și-a început cariera la SD Ponferradina, echipa orașului în care s-a născut, iar în 2020 a jucat pentru o scurtă perioadă de timp și în campionatul României, la Dinamo București, unde a evoluat în 10 partide și a marcat 5 goluri.

În 2022, Borja a fost transferat la FC Cartagena, în LaLiga2, formație pentru care a adunat 41 de meciuri și a marcat 6 goluri.

Citește și

Jador, decizie extremă: „Închei aici!”