Wave Resort

Bianca Drăgușanu: ”Nu știu să aprind aragazul, dar știu să fac 50.000 de euro. Mă rog, rămân eu cu Dumnezeu”

Bianca Drăgușanu, 39 de ani, a făcut o serie de confesiuni cu ocazia ultimului podcast al lui Damian Drăghici, în mediul online. Vedeta showbizz-ului românesc a vorbit fără perdea despre ea și despre diverse situații din viața ei personală.

”Am trei prieteni, inclusiv sora mea, pe care am adus-o în București să mă ajute. Multe persoane s-au autoexclus, au ciugulit cât au putut și au plecat. Sofia Natalia, 5 ani în luna septembrie, ea este lumina mea, cea care-mi dă putere. Ea seamănă cu tatăl ei, la fizic, cu mine, ca personalitate. Și e șireată”, a comentat Bianca.

”Mică fiind, îmi doream să fiu balerină, dansatoare. Încă n-am ajuns la Hollywood, dar sunt un trendsetter. Mi-aș fi dorit foarte tare să fii devenit medic. Dacă aș fi avut capacitatea financiară la momentul potrivit, cu siguranță terminam Facultatea de Medicină și aș fi devenit un medic estetician foarte bun. Sunt un domeniu de care știu tot, sunt și pasionată. Prima operație am făcut-o la 25 de ani. Purtam bureți la sutiene, nu mai mergea. Am negociat la sânge prețul, fiindcă nu aveam bani, parcă aș fi cumpărat cireșe”, a povestit diva.

”Eu nu știu să fiu perversă. Chiar dacă greșesc, recunosc. Eu însuși îmi găsesc defectele, mă uit la mine după fiecare apariție, sunt cel mai mare fan și cel mai mare critic al meu. Și reconfigurez traseul. Încerc să fiu cea mai bună variantă a mea, lucrez la asta toată viața mea. Nu știu să aprind aragazul, dar știu să fac 50.000 de euro.

Mă rog, rămân eu cu Dumnezeu. Sunt credincioasă, dar nu mă duc la biserică, nu pup icoane. Mi se pare că aș face un lucru rău, s-ar uita lumea doar la mine. Și cred că Dumnezeu nu e în biserică. Îi mulțumesc, uneori ne mai certăm, dar îi mulțumesc mereu: pentru apă, pentru că mă trezesc, pentru copilul meu, pentru tot.

Eu dacă am băut două guri dintr-o șampanie, mă furnică prin nas, mă apucă râsul sau somnul. Am descoperit recent niște cocktailuri, dar nu le beau fiindcă au mult zahăr și aduc celulită. Dar nu beau, nu fumez, nu iau droguri. Adicția mea? Pantofi”, a mai dezvăluit Bianca Drăgușanu.

Citește și

”Mare de Vin”, festivalul verii în Pomorie se deschide pe 20 iulie