--> -->

Bianca Andreescu așteaptă verdictul medicilor

Bianca Andreescu încă nu a revenit pe terenul de tenis. Are o mică ruptură la umăr, conform antrenorului său, și așteptă verdictul medicilor, de săptămâna viitoare, pentru a vedea când își va face apariția la antrenamente.

Deocamdată, are de lucru în sala de forță. „Sper să revină repede, pentru că turneele de la Madrid și Roma se apropie. Bianca poate avea mare succes în sezonul de zgură”, a declarat Sylvain Bruneau. La mii de kilometri distanță, un organizator de turneu are alte probleme. Se teme că Bianca va ajunge în Top 10 și nu va mai putea participa la ASB Classic de la Auckland. Este competiția la care jucătoarea de tenis cu origini românești a ajuns în prima sa finală.

„Eu tot vorbesc cu ea. Avem o relație foarte bună. Eu îi tot amintesc de unde a început succesul ei. La Auckland a anunțat, prin joc, lumea tenisului că este talentată. Experiența sa aici a fost incredibilă. Cine a păstrat relații bune cu noi a ajuns departe. Uitați-vă la Wozniacki sau Goerges. Dar regula este că noi putem aduce doar o jucătoare din Top 10”, a spus Karl Budge.