Wave Resort

Becali vrea un ex-dinamovist membru DDB: ”Bine că mi-ați zis”

Gigi Becali vrea să demareze negocierile cu un fost dinamovist, o mai veche dorință personală, Dorin Rotariu (25 de ani). Mijlocașul este liber de contract, după ce și-a reziliat contractul cu FC Astana (Kazahstan).

Dorin Rotariu, mijlocaș pentru care era dispus să plătească două milioane de euro în anul 2018, ar putea ajunge la FCSB, dacă latifundiarul din Pipera îi asigură salariul dorit.

”Cu siguranță voi mai transfera, dar nu vă mai spun vouă. Să semneze mai întâi și mai vedem. E liber Rotariu? Da? Mi-ați dat o idee, o să mă interesez!”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.

Dorin Rotariu a fost lansat în fotbal la Poli Timișoara. În 2012 era cumpărat de Dinamo, iar ”câinii” aveau să facă o afacere importantă cu el, cedându-l în 2017, la Brugge, pentru 2,2 milioane de euro. În Ștefan cel Mare a strâns 142 de meciuri, marcând de 30 de ori și oferind 21 de assist-uri.

Fotbalistul cu 10 selecții și un gol pentru naționala României a ajuns la Astana în februarie 2019, de la Brugge, pentru 1,5 milioane de euro. Pentru clubul din Kazahstan a bifat în total 63 de meciuri reușind 10 goluri și 10 assist-uri.

Citește și

Sfat pentru Dinamo: ”Numiți un om competent”