Becali nu e interesat de campionat: ”Mai am 4 de vânzare”, MM îl apără pe Vlad

FCSB a făcut un nou pas greșit în lupta la titlu, doar 1-1 cu CFR Cluj, fiind primul punct obținut în ultimele 3 etape. Gigi Becali n-a fost foarte furtunos după acest egal, în comparație cu suporterii echipei care au răbufnit în online.

Patronul roş-albaştrilor susţine că nu îl interesează deloc trofeele, ci banii pe care urmează să-i câştige de pe urma jucătorilor săi.

“Pe mine nu mă interesează campionatul, ca trofeu, mă interesează din perspectivă financiară. Dacă nu-l iau, ce să fac, să-i împușc pe ăia de la CFR să nu mai aibă cu cine juca? Am făcut și eu ce am făcut, și eu zic că am făcut foarte bine, mai am 4 jucători tineri pe care pot să-i vând pe bani mulți. N-am nicio ofertă în momentul ăsta. Dacă iei gol în minutul 93 că dă în nisip, ce să fac? Să mă duc să nivelez nisipul și să-i zic lui Burcă să dea acolo?”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

La rândul său, Mihai Stoica l-a apărat pe portarul Andrei Vlad, care, în ciuda gropii din fața porții, are partea sa de vină la reușita egalizatoare.

”E evident faultul din imprudență comis de Șut asupra lui Deac, e clar penalty în favoarea CFR, doar că, dacă CFR juca din min 19 în 10, nu cred că mai ajungea prin careul nostru. Și în 11 a ajuns cam rar. Spre deloc.

Accidentarea lui Miron (respect!), care ar fi jucat într-un picior dacă nu i se făcea glezna cât mingea, a fost suplinită impecabil de organizarea celor 4 apărători. Dar, când ratezi asemenea ocazii, te aștepți ca fotbalul să-ți aplice o corecție. Cam dură, totuși…

Să nu facem greșeala să-l acuzăm pe Vlad, el a făcut un sezon aproape perfect, n-a fost meci să nu aibă câteva intervenții de excepție și – până acum câteva zile – să evolueze cu o constanță nemaiîntâlnită la un portar atât de tânăr.

Îmi doresc doar să jucăm la Cluj cu trofeul pe masă. Chiar dacă vor avea înainte de meci 2 puncte avans. Mi se pare că, deși problemele noastre de efectiv par insurmontabile, suntem net superiori ca joc. Dar eu sunt subiectiv”, a scris Meme Stoica pe Facebook.

Citește și

Maraton nebun pentru Simona la Madrid, în optimi