Becali, luat peste picior: ”E fake”

Gigi Becali s-a lăudat aseară, în direct, la oră de maximă audiență, că va lua trei fotbaliști ucraineani, internaționali, care să-l ajute două luni în lupta pentru titlu.

Taras Stepanenko (32 de ani), mijlocaș la Shakhtar, unul dintre cei trei internaționali ucraineni refugiați la București, dezminte că va juca la FCSB, așa cum spera patronul clubului, Gigi Becali!

Contextul

Patronul FCSB a spus că va negocia cu Sergiy Sydorchuk (30 de ani, mijlocaș defensiv), căpitanul lui Dinamo Kiev, și cu alți doi fotbaliști de la Șahtior, Taras Stepanenko (32, închizător) și Sergiy Kryvtsov (31, stoper) pentru un contract până la finele sezonului.

Din cauza războiului, trei internaționali ucraineni, Serhi Sydorchuk (căpitanul lui Dinamo Kiev), Taras Stepanenko și Serhi Kryvtsov (ambii de la Shakhtar Donetsk), s-au refugiat la București.

Toți cei trei jucători (primul antrenat acum de Mircea Lucescu, ceilalți doi, în trecut) au putut părăsi țara. Bărbații cu minimum trei copii aveau dreptul să plece în străinătate.

”Nici măcar nu m-a întrebat”

Unul dintre cei vizați de Gigi Becali, ”închizătorul” Stepanenko, a reacționat prompt, pe rețelele de socializare, informându-și fanii că afacerea nu e plauzibilă.

”Am aflat că mi-am găsit deja un club. Mulțumesc. Ei nici măcar nu m-au întrebat”, a comentat mijlocașul în vârstă de 32 de ani pentru cei aproape 100.000 de followers de pe Instagram.

A adăugat un emoticon care își acoperă fața cu mâinile. A încheiat scurta postare: „PS. Da, e un fake”.

Și Mircea Lucescu neagă

Conform unor surse autorizate din anturajul antrenorului lui Dinamo Kiev, acesta ar fi comentat astfel posibilitatea ca ucrainenii să fie folosiți în meciuri oficiale de FCSB:

”Este exclus ca ei să semneze cu un club din România. Nici la FCSB, nici în altă parte. Nu e normal ca ei să joace în timp ce compatrioții lor luptă în război”.

69 de selecții are Taras Stepanenko la naționala Ucrainei, pentru care a marcat 4 goluri

357 de meciuria jucat mijlocașul central în 12 sezoane la Shakhtar (a înscris 24 de goluri)

Citește și

”Wali” ar fi în viață: ”Iată dovada”