Becali le dă sfaturi și dinamoviștilor: ”El se pricepe la șmecheria asta”

Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a comentat conflictul dintre Ovidiu Burcă (42 de ani) și elevii lui de la Dinamo. Omul de afaceri crede că Nicolae Badea (74 de ani) ar putea rezolva problemele „câinilor”.

Miercuri, Ovidiu Burcă a fost protagonistul unei conferințe controversate. Și-a criticat în termeni duri propriii jucători, acuzându-i: ”Să le fie rușine! Au picat testul loialității!”, după ce aceștia au refuzat să se antreneze până nu-și primesc restanțele.

La 24 de ore de când îi taxa pe elevii lui, în spațiul public a apărut o discuție purtată pe WhatsApp în care chiar Burcă își cerea drepturile salariile!

Gigi Becali a taxat comportamentului antrenorului dinamovist.

”Ce demnitate, mă?! Dați-le banii!”

”Eu nu sunt ca alți oameni. Mă predau când nu mai pot. Predă-te, mă, dacă nu mai poți! Se antrenează jucătorul, e normal să ceară banii. Ce demnitate, mă? Nu contează că e Dinamo, FCSB, PSG. Trebuia să îi dai omului banii!

La mine nu poate să apară asta. Eu când nu mai pot, recunosc. Nu pot să îmi bat joc de oameni. Să le zic să vină la mișto la antrenamente”, a spus Gigi Becali la ”Digi Sport Special”.

Cum comentează situația de la Dinamo

Dinamo este într-o situație imposibilă în acest moment. Planul de reorganizare modificat propus de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, a fost pentru moment respins, iar între Zăvăleanu și Vlad Iacob, administratorul special, există un conflict deschis.

Becali crede că Nicolae Badea s-ar descurca să ”descurce ițele”.

”Tot vorbiți de Dinamo de vreo două luni. Zăvăleanu trebuie să vă spună un lucru. La Dinamo sunt 7-8 milioane datorii. Să zică clar. Până nu vine o persoană care să dea 2-3 milioane de euro și să șteargă creanțele, nu se rezolvă nimic. În România se poate, legea insolvenței în România e un fel de hoție.

Așa am făcut și eu la alte firme. Nicolae Badea se pricepe la șmecheria asta. Dar probabil Zăvăleanu și ceilalți nu vor să vândă creanțele”, a comentat Becali, potrivit sursei citate .

Citește și

Sfaturi pentru soții: ”În asta stă puterea femeii”