--> -->

Becali l-a luat la ochi pe Sorescu: ”Nu mi-a plăcut”

Deian Sorescu este de zece zile la FCSB, fostul căpitan al lui Dinamo face cunoștință deja cu capriciile noului patron.

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit azi, la intrarea în palatul lui din Aleea Alexandru, despre lupta la titlu și despre cel mai important transfer făcut în această iarnă, Deian Sorescu (25 de ani).

Omul de afaceri a analizat debutul lui Deian Sorescu, care a jucat doar 45 de minute la Sibiu.

”Era altfel de jucător”

”Deocamdată nu mi-a plăcut Sorescu. Era altfel de jucător. Probabil, trebuie să se acomodeze. Da, îl așteptăm.

Cine trebuie să joace acum? Omrani. A dat omul gol, și-a mai revenit, că atunci când a venit se lovea mingea de el… La Steaua, când intri trebuie să joci. A zis Pintilii că nu e timp de așteptare. Când ești băgat, trebuie să demonstrezi.

E bine că avem mulți jucători. Și Coman și-a mai revenit. A jucat David Miculescu, acum va juca Cordea”, a comentat omul de afaceri.

”Cu CFR Cluj ne luptăm la titlu”

După 1-0 cu Hermannstadt, Gigi Becali este convins că echipa lui are șanse la titlu, pentru care se va lupta cu CFR Cluj.

”Noi eram la 21 de puncte de primul loc. Acum mai sunt doar 4. E mare lucru. Acum, din punct de vedere valoric, spun că avem cel mai bun lot. Și CFR Cluj are un lot puternic. Cu CFR ne vom bate. Așa cred eu, nu vreau să subestimez pe nimeni. Asta e părerea mea.

Alții spun că nu știu ce, că nu știu cum… Eu vă spun punctul meu de vedere. Dacă mingea e la mine, eu nu mă supăr. Dacă fac egal, eu nu mă supăr, nu am nicio treabă. Mingea a fost la mine? Nu mă supăr. Posesie, mingea la mine…

Dacă tot meciul mingea a fost la mine, de ce să fiu supărat? Nu am avut nicio emoție. A dat Hermannstadt o bară. Care e problema?”, a spus Gigi Becali.

Citește și

Care sunt cele mai frumoase orașe din Europa de care mulți turiști nu știu. O locație este chiar în România