--> -->

Becali i-a luat jucătorul lui Rotaru: lovitura verii? „N-are de ce să fie supărat”

Poate fi lovitura verii, având în vedere numele implicate în afacere: Alex Băluță, 29 de ani, și-ar fi dat acordul să semneze cu FCSB!

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a anunțat ce se întâmplă cu posibilul transfer al lui Alex Băluță, mijlocașul român în vârstă de 29 de ani, la gruparea roș-albastră.

Gigi Becali are un mesaj pentru Mihai Rotaru, cu care avea un pact: „Nu are de ce să supere”

Patronul roș-albaștrilor a confirmat faptul că l-a ofertat pe Alex Băluță, jucător care s-a despărțit recent de Puskas Akademia.

După ce și-a reziliat contractul cu Puskas, gruparea din Ungaria, Alex Băluță părea a fi ca și revenit la Universitatea Craiova. Gigi Becali a fost însă mai rapid decât rivalul său Mihai Rotaru și l-a ofertat pe fotbalist.

Întrebat despre pactul pe care l-a făcut cu Mihai Rotaru, acela de a nu-și „fura” jucătorii, Gigi Becali a explicat cum au stat lucrurile și a dezvăluit că el a fost cel care l-a ofertat primul pe Alex Băluță, în vreme ce patronul de la Universitatea Craiova nu i-a înaintat nicio propunere oficială.

„Bă, tată, știți că eu nu mint, iar Rotaru nu are de ce să se supere că aș încălca înțelegerea cu el despre jucătorii pe care îi vrem noi doi. Eu habar nu aveam că Rotaru îl vrea pe Băluță. Nici acum nu știu dacă îl vrea cu adevărat. Eu acum două săptămâni am discutat cu Băluță și i-am și făcut oferta. El mi-a zis că a vorbit și cu Rotaru, dar Mihai nu i-a făcut nicio o ofertă concretă.

Deci nu m-am băgat peste Rotaru deloc că el nu îl ofertase pe Băluță. Acum aștept răspunsul de la băiat. Are oferta de la mine de două săptămâni”, a zis Gigi Becali pentru ProSport.

Ce a făcut la unguri

Cotat la un milion de euro, Alex Băluță a jucat 22 de meciuri în acest sezon al primei ligi din Ungaria, reușind să înscrie două goluri.

În cele trei sezoane petrecute la gruparea maghiară, românul a marcat în total 13 meciuri în campionat.

Citește și

Gino Iorgulescu, afacere de zile mari! 1,5 milioane de euro dintr-o tranzacție