Becali face curățenie: ”Ei pleacă, el stă și se uită!”

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a declarat că fundașii centrali Paulo Vinicius (36 de ani) și Andrei Miron (27 d ani) vor părăsi formația în vară.

Ultimul a fost blamat după ce nu a putut bloca golul prin care Voluntari a egalat FCSB în minutul 88 pe Național Arena, scor 2-2, a doua zi, CFR Cluj învingând apoi Universitatea Craiova, scor 2-1, devenind campioana României pentru a 5-a oară la rând.

”Fundași trebuie, doi!”

”O să plece Vinicius, o să plece și Miron. Îți dai seama ce fundași centrali avem dacă degajează portarul și noi luăm gol? Doi fundași centrali ne trebuie. E clară treaba asta. Eu nu mai cheltui bani, dar fundași trebuie. Cristea dă cu capul pe lângă minge, iar Miron stă și se uită.

Avem nevoie și de un atacant, dar aici poate mai vine din urmă Ianis Stoica, poate jucăm cu Florin Tănase, cu Florinel Coman. La alt antrenor nu mă gândesc”, a spus Gigi Becali, la ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Cum s-au descurcat Vinicius și Miron în acest sezon

Andrei Miron, fundaș central adus de la FC Botoșani în 2020, a bifat 22 de apariții în actuala stagiune, marcând un gol. E cotat la 1,1 milioane de euro în acest moment.

Vinicius a strâns 25 de apariții în tricoul lui FCSB, marcând două goluri.

Becali are deja soluții

FCSB are deja un înlocuitor pentru cei doi fundași centrali. Denis Haruț, împrumutat la Botoșani în partea a doua a acestui sezon, va reveni la gruparea bucureșteană.

Și Dragoș Nedelcu, împrumutat la Farul, va fi readus la FCSB. Nedelcu a evoluat pe postul de apărător central la Fortuna Dusseldorf, în al doilea eșalon al Germaniei.

”Nedelcu și Haruț vor reveni la FCSB pentru postul de stoper”, a precizat managerul Mihai Stoica în această seară, în emisiunea „Sport Report” de la Orange Sport.

Citește și

Sorin Oprescu, reținut în Grecia. Cum a fost dat de gol