--> -->

Becali după imaginile cu Omrani beat în taxi: ”Mulțumesc”

Astăzi, în mediul online, a apărut o filmare veche din 2018 cu noul jucător al celor de la FCSB, Billel Omrani, beat în taxi și cu paharul de alcool după el.

Patronul FCSB, Gigi Becali, consideră că totul este o înscenare din partea celor de la Cluj, filmarea respectivă fiind din vara anului 2018, potrivit celor care au publicat-o.

Becali le-a mulțumit ardelenilor și a precizat că acum este convins că nimeni nu va achita clauza și că va avea asigurate serviciile algerianului pentru cel puțin 3 ani.

”Îi dau eu 100 de pahare și limuzină”

”Bravo, domnilor de la Cluj. Nici nu realizați ce bine mi-ați făcut cu acele imagini publicate acum cu Omrani. Eu chiar vă mulțumesc. Si vă spun și de ce. Eu i-am pus clauză de reziliere lui Omrani. Iar acum sunt sigur că în acesti trei ani de zile el nu va pleca de la mine fără să vreau eu.

Nimeni nu o să îi mai achite din străinătate clauza după ce o să îl vadă cu băutură prin TAXI. Așa că eu sunt sigur că 3 ani o să rămână la mine fără să îl pierd dacă mi se achită automat clauza lui de reziliere.

Iar lui Omrani, dacă îmi face treabă îi mai dau eu 100 de pahare și îi pun la dispozitie și o limuzină să se plimbe prin tot Bucureștiul. Apariția asta cu imaginile după patru ani e doar o regie ieftina a la Cluj. Însă, vă repet. Cei de la Cluj chiar mi-au făcut un bine”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Prezent pe Arena Națională la FCSB – FC Voluntari

La scurt timp după ce patronul roș-albaștrilor a confirmat transferul lui Omrani, iar impresarul fotbalistului, Florin Vulturar, a publicat o primă imagine cu algerianul la baza sportivă FCSB, acesta s-a prezentat în tribunele Arenei Naționale, la jocul FCSB-ului cu FC Voluntari, încheiat 1-1.

Gigi Becali a anunțat ieri transferul fotbalistului mult râvnit, care a fost pe lista FCSB aproape în fiecare perioadă de transferuri de când a sosit în România.

Citește și

Omrani la FCSB: ”20.000 de euro salariu, 8-9-10 kilograme în plus”