--> -->

Becali are un nou inamic: ”Să văd oftica lui Naum”

În cadrul unei conferințe de presă, Gigi Becali a vorbit despre schimbarea lui Malcom Edjouma la pauza meciului Sepsi – FCSB 1-2.

Context

Plecând de la înlocuirea mijlocașului cu Ovidiu Popescu, Gigi Becali și-a adus aminte de reacția pe post a moderatorului Digi Sport Radu Naum, la finalul partidei.

Naum a fost deranjat că reportera care i-a luat interviu lui Elias Charalambous nu l-a întrebat direct pe antrenor dacă schimbările de la pauză i-au aparținut.

În schimb, jurnalista i-a cerut antrenorului să explice raționamentul din spatele schimbărilor și l-a întrebat dacă la precedentele echipe a mai făcut schimbări la pauză. Așa a răspuns Charalambous: ”Am schimbat sistemul la pauză, Sepsi ne-a creat probleme la mijloc și am schimbat sistemul în 4-2-3-1. Am făcut schimbări și înainte de pauză”.

”Cu toată colegialitatea, de ce nu i se pune întrebarea directă despre schimbări?”, a reacționat Radu Naum la ”Fotbal Club”, emisiunea pe care o moderează.

”Eu sunt cu Hristos, el e cu aghiuță”

”Antrenorul așa a vrut, să îl schimbe pe Edjouma. Eu vreau să câștig. Felicit antrenorul că l-a scos. Nu contează cine joacă și cine face schimbările, contează cine ia campionatul. Că vrea Naum să facă cancan, e altceva, eu nu vreau!

Vedem cine are dreptate, poate are Naum. Crezi că îi face Dumnezeu pe plac lui Naum? Niciodată în viața lui. O să luăm campionatul în ciuda lui Naum. Nu am ură, nu am răutate față de el. Eu de asta mă uit la TV, să îl văd pe el. Mă uit special după meci ca să văd oftica lui Naum.

Eu fac cum zice Dumnezeu. Că tu faci ca oamenii, fă la tine la Digi. Oamenii au schimbat moda, ușor-ușor, democrație. Eu nu am răutate, dar am și eu păcatul meu. Vreau să îl tachinez. Are valoare, dacă a ajuns să îl tachinez eu. Eu sunt în stânga, el e în dreapta. Eu sunt cu Hristos, el e cu aghiuță”, a declarat Gigi Becali la conferința de presă de la palat.

Citește și

Dan Negru, discurs-manifest: ”Exmatriculați loazele din școli!”