Becali acuză grav: ”Se bagă Securitatea”

Gigi Becali, patronul FCSB, nu concepe nici acum că a ratat un nou titlu în prima divizie, în dauna celor de la CFR Cluj, la al 5-lea campionat consecutiv câștigat.

Patronul roș-albaștrilor a acuzat din nou implicarea politicului în fotbal și acuză jocuri de culise pentru ca CSA Steaua să poată promova în Liga 1.

Formația ”militară” a terminat pe loc de baraj, dar nu a primit dreptul de promovare. Cu toate acestea, Gigi Becali acuză faptul că politicienii se implică în fotbal și propune o soluție.

”CIA nu se bagă la fotbal”

”Peste tot, Securitatea conduce, dar nu se bagă şi la fotbal. Și CIA… Dar nu se bagă la fotbal! La noi, până şi la fotbal se bagă Securitatea. Nu avem ce face! De fapt, se poate face o asociaţie a gloriilor României şi să mergeți la protest, să faceți petiții la UEFA.

Nu vezi ce fac? Vor să schimbe legea ca să fie fotbalul și mai controlat. Îți dai seama ce se va întâmpla? Face și PNL-ul o echipă… După aia vin alții la putere și schimbă șeful Federației. După aceea vine PSD-ul și e pus altul.

Acuze dure

Nu vezi că vrea să facă ministrul? Să participe CSA-ul…Păi, nu se poate! Nu te lasă UEFA să participi în cupele europene. Ce dacă intri în campionatul intern? Nu ai cum. Vii acum să spui că repari ce s-a stricat și ce s-a îndreptat în urmă cu 25 de ani?

S-a transformat Steaua în societate pe acțiuni și vii tu acum să strici iar”, a spus Becali la ProArena.

Citește și

Ioana Mihăilă: de ce medicii români mint privind infecțiile nosocomiale