--> -->

Bebe Cotimanis visa să de vină fotbalist: ”Dădea cu șpițul și dădea atât de tare”

Constantin ”Bebe” Cotimatis, celebrul și îndrăgitul actor în vârstă de 67 de ani, a fost invitat în cadrul podcastului ”Altceva cu Adrian Artene” și a dezvăluit că și-a dorit să devină fotbalist.

Cine era modelul celebrului actor

Deși îl cunoaștem de la televizor, de la teatru și îi auzim vocea inconfundabilă în numeroase spoturi publicitare, mai puțin cunoscut este faptul că Bebe Cotimanis și-a dorit să devină fotbalist. A copilărit în zona Stadionului Electromagnetica.

Actorul a dezvăluit că la el în casă idol era Titus Ozon, deși el l-a admirat foarte mult pe Nicolae Dobrin. Își amintește perfect și șutul puternic pe care îl avea Titus Ozon, dar și un interviu memorabil al fostului atacant de la Progresul București și Rapid.

”Nu știam de ce fotbalul mi s-a părut atât de frumos și l-am practicat imediat după, că primele meciuri de fotbal le-am văzut pe Strada Veseliei, pe Stadionul Veseliei (n.r. Electromagnetica), acolo jucau echipele de la întreprinderi, de la IMGB, de la nu știu ce, acolo erau juniorii lui Dinamo. Căpitanul echipei de juniori al lui Dinamo, Traian, stătea cu mine în curte.

(n.r. V-ați fi văzut fotbalist?) Daaa! Păi, ce copil nu se vede fotbalist? Ce copil care știe să alerge… (n.r. Care era modelul copilăriei?) Dobrin. Dar de dinainte de Dobrin exista în casa noastră un idol. Tata ținea cu «bancarii», cu Progresul și acolo era Ozon.

Dacă stau să mă gândesc acum, printre picioarele lui Ozon, care era super crăcănat, puteai face transmisii de fotbal. La fel de crăcănat era și Gheorghe Constantin. Fantastic! Și talente extraordinare!”, a povestit artistul.

Poveste din alte vremuri

”Hai să îți zic ceva despre Ozon! I s-a luat un interviu și a spus: «Sunteți un executant al loviturilor de la 11 metri grozav, dar cum de nu află portarul unde dați?» / «Păi, dacă nici eu nu știu». Pentru că Ozon dădea cu șpițul și dădea atât de tare… Ce vrei? Să stai în calea glonțului? Mai bine te ferești.

Și dădea goluri aici, la (n.r. arată cu mâna lângă cap)…”, a spus Constantin Cotimanis, în cadrul podcastului.

Citește și

Vialli a spulberat visul ”câinilor”. Golul pe care Il Luce nu-l va uita niciodată VIDEO