Bebe Cotimanis: ”Știi bancul cu Băsescu? A turnat, dar a și făcut asta”

Bebe Cotimanis, 67 de ani, a fost invitatul ultimei ediții a podcast-ului lui Damian Drăghici, cei doi având amintiri comune, din trecut.

Actor reputat de teatru și de film, cu o voce uluitoare, bucureșteanul a produs râsete în studio.

Au râs cu poftă

La un moment dat, Bebe Cotimanis i-a solicitat lui Damian Drăghici să-i mai toarne vin în pahar.

”Știi bancul cu Băsescu? Mie mi-a plăcut de el, l-am apreciat. Bancul zice așa: ”Băsescu… A turnat, dar a și băut!”, a reacționat Bebe Cotimanis, spre amuzamentul general. Actorul face referire la faptul că fostul președinte al României a avut o carieră de ”turnător” la Securitate.

Fostul președinte Traian Băsescu a fost colaborator al Securității ca poliție politică, a decis luna trecută Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ), care a menținut astfel hotărârea primei instanțe. Hotărârea este definitivă. Băsescu a fost acuzat că a dat declarații sub numele conspirativ ”Petrov”.

O altă glumă

În vervă, Bebe Cotimanis a continuat: ”Când s-a căsătorit fiica lui cu Bodo, nu știu dacă el sau Bodo au spus chestia asta: ”În sfârșit, am și eu cu cin” să beau!

Ajunge omul acasă și-l vezi pe Bodo: ”Ăsta da ginere!””.

”Învață să trăiești cu puțin”

”I-am învățat pe copii mei așa: ”Învață să trăiești cu puțin!”. Puținul niciodată nu-ți va lipsi. Am citit asta undeva și le-am spus-o și lor.

Bucuriile pe care le am sunt în lucrurile mici, ieftine, puține. Dacă știi să trăiești din puținul ăsta, din prietenie, din iubire, ești un om împlinit. Cei de acum își trăiesc viața doar din ceea ce ți se dă, atât. Și eu îmi pierd mult timp cu telefonul mobil, din păcate”, a mai zis Cotimanis.

Citește și

Tudor Chirilă l-a făcut praf pe Klaus Iohannis: ”A minţit”