Bate tot, ia titlul! ”La mâna noastră”

Fotbaliștii de la FCSB au redevenit optimiști după victoria de luni seara, 4-0 cu FC Voluntari, înaintea confruntării cu CFR Cluj din Gruia.

Între cele două formații sunt 5 puncte acum, iar elevii lui Toni Petrea au fructificat pasul greșit al ardelenilor, scor 2-3 în Bănie, cu Universitatea Craiova.

FCSB a profitat de eșecul suferit duminică de CFR Cluj și este la mâna ei în acest moment. Dacă bate tot, poate lua primul titlu de campioană după o pauză de 7 ani!

”S-au mai încurcat, dar n-am știut să profităm”

„O partidă foarte grea, moralul nostru nu era prea bine, veneam după un eșec. Sperăm să mergem la Cluj pregătiți pentru derby. Am început foarte bine meciul, am reușit să marcăm repede și ne-am făcut meciul mai ușor. La gol am alergat, am fost singur pe bara a doua. Mă bucur că a venit mingea la mine și am marcat.

S-au mai încurcat cei de la CFR Cluj, dar nu am știut să profităm până acum. Suntem la mâna noastră din nou! Mergem încrezători după această victorie, vrem victoria. Am fost de atâtea ori la mâna noastră… Vom lupta până la final”, a spus Darius Olaru, la Orange Sport.

”Nu depinde de mine”

”Suntem fericiți! Încercăm să câștigăm totul până la final și să ridicăm trofeul. De ce să nu? Suntem la mâna noastră!

Eu îmi fac treaba cât mai bine la antrenamente și joc oriunde se decide, nu depinde de mine”, a comentat și Ianis Stoica, autor și el al unui gol.

Citește și

Iubitul Elenei Udrea: ”Încalcă Constituția”