Bat clopote de nuntă pentru Reghe? ”Urmează”

Laurențiu Reghecampf a avut 15 ani de iubire cu Anamaria Prodan, cei doi fiind autorii celui mai mediatizat divorț din România în prezent.

Antrenorul Universității Craiova este implicat acum într-o altă relație de dragoste, cu Corina Caciuc, partenera sa oferindu-i de curând un băiețel, Liam.

Surprins

Reghe i-a mărturisit lui Denise Rifai în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, că suferă cel mai mult fiindcă divorțul îi afectează copiii, dar, mai ales, pe actuala iubită, o victimă colaterală. Laurențiu a mai avut două mariaje, din care are trei copii, câte unul cu Mariana, cu Ana, acum cu Corina.

”Nu m-am gândit la această dimensiune (n.red a divorțului în media) și nu-mi doresc acest lucru pentru băiatul meu”, a răbufnit tehnicianul.

”Corina e parte din războiul meu cu fosta soție”

Despre Corina au apărut fel de fel de informații în presa tabloidă, Laurențiu a ținut să pună un scut în fața femeii iubite.

”Pentru mine, când cunosc o persoană nu-i cer buletinul și nici nu merg la poliție. Foarte multe informații sunt false, nu vreau să fiu răutăcios, să spun cine a dat informația și ce interes a avut.

Mie îmi place foarte mult Corina, nu m-am interesat niciodată ce a făcut înainte, trăiesc momentul. Trebuie să fie o conexiune. Eu sunt fixist, nebun cu curățenia, poate am lucruri ce altuia nu-i place, dar trebuie să fie o conexiune ca să trăiești cu cineva.

Cum să cer buletinul sau să întreb bărbații din oraș?! Corina este parte din războiul meu cu fosta soție”, a declarat Reghe.

”Mi-am învățat lecția în dragoste”

”Nu sunt un Don Juan, nu știu ce să vă spun, nu cred că eu cuceresc femeile, ci ele pe mine!”, a replicat, amuzat, antrenorul de fotbal. Bărbatul a explicat că nu a divorțat de Anamaria Prodan fiindcă urma să aibă un copil cu Corina.

A spus că el a decis dinainte despărțirea de fosta soție. ”Mi-am învățat lecția în dragoste. Să vă zic adevărul: eu am avut discuțiile de divorț cu prima soție cu mult înainte ca Ana să rămână gravidă.

Și-acum, am băgat actele cu o lună sau două înainte ca actuala parteneră, Corina, să rămână gravidă. Trebuia s-o fac mai devreme, așa am simțit… Eu am încercat cât mai devreme posibil să ajungem la o înțelegere, la notar, ca Bebe (n.red fiul lui și al Anei) să nu sufere.

Nu regret nimic, cred că am rămas cu ceva bun din tot ceea ce mi s-a întâmplat în viață, să fiu mai deschis, să iubesc mai mult, pentru că viața este scurtă și nu avem timp”, a explicat Reghe.

Întrebat dacă o va lua de soție pe Corina, Laurențiu a replicat: ”Urmează, vedem, în momentul de față nu acesta este lucrurl cel mai important. Important este Liam, să termin divorțul, să termin tot scandalul din momentul de față. Cea mai șifonată este Corina”.

Citește și

Sorin Oprescu: ”Vreau să trăiesc să demonstrez asta”