Bat clopote de nuntă pentru George Simion: ”Șase copii”

Copreședintele AUR, George Simion, se bucură de succes în viața politică, dar și-a găsit împlinirea și în plan personal.

Simion, 35 de ani, a explicat că se pregătește de nuntă, iar fericitul eveniment ar putea să aibă loc în această vară, în funcție de condițiile pandemice.

La Vâlcea

Și la finalul anului, într-o intervenția la emisiunea lui Denise Rifai, ”40 de întrebări”, la Kanal D, politicianul a precizat că este într-o relație și are gânduri mari.

”La vară (n.r. – face nunta), dar să vedem care sunt condițiile pandemice. La Vâlcea am o locație frumoasă. Am vârsta să mă însor. În 2024 o să fiu ocupat. Îmi doresc mult copii. Îmi doresc șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, a dezvăluit George Simion pentru bzi.ro.

Liderul AUR dezvăluia în emisiunea de la Kanal D motivul pentru care preferă să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

A luat presiunea de pe umerii iubitei

A spus că, dacă ar dezvălui identitatea iubitei lui, cu siguranţă aceasta ar fi afectată de notorietatea şi de statutul lui.

Simion a adăugat că nu-și dorește ca viitoarea soție să fie trasă la răspundere pentru deciziile luate de el în politică.

”Am 34 de ani, sunt necăsătorit, vreau să mă căsătoresc anul viitor. Pe politică pot să vorbesc ore întregi… Am o relație, sigur, iubesc o fată. Sunt într-o postură în care e dificil, vă dați seama, fiecare gest de-al ei o să fie apreciat, judecat.

O s-o cunoaşteţi la momentul potrivit”, spunea Simion la începutul lunii noiembrie 2021.

Citește și

Diana Şoşoacă face LISTA ţărilor ce au renunțat la pandemie: ”Vinovații să plătească”